Atpazīstama dziedātāja sieva paziņo, ka dziedātājs ir slims: ”Manu vīru piemeklējusi slimība”

Krievu dziedātāja Oļega Gazmanova sieva paziņojusi, ka viņas slaveno vīru piemeklējusi slimība. Turklāt slimība ietekmē priekš dziedātājiem ļoti svarīgu orgānu.

Oļega un Marinas Gazmanovu ģimenes idilli var tikai apskaust. Laulātais pāris daudzu gadu garumā patiesi rūpējas viens par otru. Tā arī tagad mūziķa sieva aktīvi meklē veidus, lai palīdzētu mīļotajam. Sieviete visādos veidos cenšas izārstēt savu saslimušo vīru.

Par Oļega saslimšanu Marina paziņoja savā telegram kanālā.

“Tagad pavasara sākumā pēkšņi var rasties problēmas ar elpceļiem. Lūk, arī Oļegs noķēris kādu kaiti. Sākumā sāpēja kakls, pēc tam sākās klepus! Tā nu es domāju viņam uz nakti iedot tādu maisījumu, kādu man deva bērnībā pret klepu! Ko domājat? (Protams, skalojam kaklu un ievērojam ārsta ieteiktos norādījumus),” – rakstīja Marina.

Олег и Марина Газмановы, фото:cosmo.ru

Daudzi sekotāji komentāros sāka sniegt padomus par dažādu metožu pielietošanu cīņā ar saaukstēšanos. Tāpat fani mīļotajam māksliniekam vēlēja ātru izveseļošanos.

Lasi vēl: Informācijas Latvijas iedzīvotājiem, kuros novados paliks dārgāka maksa par ūdeni!

Atgādināsim, ka Oļegs un Marina ir kopā kopš 1997. gada. Oficiāli pāris reģistrēja attiecības tikai 2003. gadā. Šajā savienībā ir dzimusi meita Marianna. Tāpat Gazmanovs adoptēja Marinas dēlu no iepriekšējām attiecībām.

COMMENTS

Leave a Comment