Asinskāras lēdijas: pašas stingrākās sievietes saskaņā ar zodiaka zīmi

Auns

Auna zīmē dzimušās sievietes ir patīkamas sarunu biedres, jautras un dzīvespriecīgas dāmas. Tomēr vienā sekundē viņas var pārvērsties par tirāniem un agresoriem. Viņas ir apburošas un labvēlīgas, bet tikai tik ilgi, kamēr nesaskaras ar problēmu. Atsaki šai sievietei kādu lūgumu, iebilsti viņai, parādi, ka mājas saimnieks ir vīrietis, vai vēl labāk, tieši sejā pasaki, ka no viņas šķiries, un tu ieraudzīsi, cik agresīva var būt šī sieviete.

Pāri plūstošas dusmas, kas piemīt šīs zīmes pārstāvēm, var izraisīt postošas sekas. Tāpēc viņai atsakot, vai arī, runājot ar viņu kategoriskā tonī, tev jābūt uzmanīgam. Tev jābūt gatavam šādiem brīžiem un jāpiedāvā adekvāta alternatīva.

Turklāt Aunus sievietes ir agresīvākas tajos gadījumos, ja vīrietis atdod viņai iniciatīvu, un viņa ir spiesta uzņemties vīriešu funkcijas gan ikdienas dzīvē, gan biznesā. Šādām sievietēm noteikti nevajadzētu iebilst.

Skorpions

Sieviete – Skorpions nav vienkārša sieviete, bet īstas lamatas. Viņa ir neticami pievilcīga, bet, nokļūstot viņas burvības varā, tu vairs neesi maigas sievietes rokās, bet tev nākas saskarties ar īstu ērci sievietes izskatā! Viņas ir pašas nopietnākās pretinieces un vissliktākās ienaidnieces, un tādēļ, ejot pret šādu sievieti, esi gatavs, ka viņa neatkāpsies, kamēr tevi pilnībā neiznīcinās.

Lasi vēl: Ar ko beidzās lūša un kaķa draudzība 12 gadu garumā. Šī gada 3.janvārī viena zvēra sirds beidza pukstēt

Skorpiona zīmē dzimušās sievietes neko nedara pa pusei. Vai nu viņas mīl ar visu savu sirdi, vai arī ienīst no visa spēka. Šī ir dominējoša zīme, un tas nozīmē, ka viņa vienmēr ģimenē ieņems līdera pozīciju. Dzīvojot kopā ar šādu sievieti, tev būs jāpiekrīt visiem viņas pieņemtajiem lēmumiem, un jāinformē viņa par katru savu soli. Pašdarbību un rīcības brīvību šī sieviete nepieļaus, noteikti atrodot veidu, kā delikāti, bet vienlaikus ļoti stingri ieliktu savu vīrieti viņai ērtos rāmjos.

Bet pati trakākā lieta, ko tu vari izdarīt savā dzīvē – piekrāpt Skorpionu. Ievainota sieviete atriebsies ļoti ilgi. Sieviete – Skorpions nedos iespēju lūgt piedošanu vai nogludināt savu vainu.

Leave a Comment