5 bērnu ballīšu tendences skaistiem un neaizmirstamiem svētkiem

Bērna dzimšanas diena ir ne vien skaists, ļoti gaidīts un īpašs notikums mazajam jubilāram, bet arī atbildīgs uzdevums vecākiem. Kur svinēt, kā svinēt, vai un kādu ballītes tematiku izvēlēties, kādas spēles un aktivitātes sarūpēt – ir tik daudz nianšu, par kurām domāt.

Lai noskaidrotu, kādas ir šobrīd aktuālās bērnu ballīšu tendences Latvijā un kā uzburt skaistus un neaizmirstamus svētkus saviem bērniem, svētku un rotaļu telpa WILD ONE veica aptauju, jautājot vecākiem, vai un kā bērnu svētku dienas tiek atzīmētas viņu ģimenē.

Tendence Nr. 1 – pārdomāta tēma

Lai gan ballītes ar konkrētu tēmu tika organizētas jau iepriekš, šobrīd tēmas izvēle ieguvusi daudz lielāku nozīmi. Vairāk nekā puse (56%) no aptaujātajiem vecākiem atzinuši, ka vismaz reizi ir izvēlējušies kādu konkrētu ballītes tēmu. Ja iepriekšējos gados vislielāko popularitāti guva pasaku vai multiplikācijas varoņu tēma (46%), tad šobrīd arvien populārākas kļūst zvēru, indiāņu, dinozauru un vienradžu tēmas.

Bērnu ballīšu dekorēšanas un plānošanas uzņēmuma “Wild Child Decor” īpašniece Linda Eglīte norāda, ka, laikam ejot, mainās tendences ne tikai modes pasaulē, bet arī veidā, kā tiek svinēti svētki: „Plānojot bērnu ballītes, vecāki arvien biežāk izvēlas gaumīgas un pārdomātas dekorācijas, izteikti spilgta krāsu pārbagātība tiek aizstāta ar maigiem, ieturētiem un savstarpēji saskaņotiem toņiem, un tas nebūt nenozīmē, ka tāpēc ballītes kļūst vizuāli neizteiksmīgas un garlaicīgas. Gluži pretēji – lieliski saskaņotas krāsu gammas panāk brīnišķīgu rezultātu! Priecē, ka arvien vairāk vecāku izvēlas svinēt svētkus skaisti un pārdomāti, un tas ir lieliski, jo mēs ticam, ka laba gaume veidojas jau bērnībā!”

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment