4 zodiaka zīmes ar pašu sarežģītāko likteni. Būs iespējams pat ļoti grūti, bet tev nāksies tikt tam pāri

Iet viegli pa dzīvi izdodas ne katram. Kamēr vieni droši soļo uz priekšu, un problēmas viņu priekšā pazūd kā uz burvju mājienu, citi paklūp uz līdzenas vietas, krīt, pieceļas un atkal zaudē līdzsvaru.

Bet ar to neko nevar darīt. Šajā gadījumā der paruna – “Ja sit, tātad mīl”.

Liktenis nekad nesūta cilvēkiem pārbaudījumus, kuri viņiem ir par smagu. Šādā veidā liktenis cenšas piespiest šos cilvēkus strādāt ar savu raksturu, liek viņiem būt stingrākiem un nebaidīties no grūtībām.

Pret visiem pārbaudījumiem vajag izturēties filozofiski, atceroties, ka viss, kas mūs nenogalina, padara mūs tikai stiprākus.

Turklāt cilvēkiem, kuri dzimuši “neveiksmīgās” zodiaka zīmēs, ir īpašas attiecības ar likteni. Lai arī viņiem tā nešķiet, liktenis viņus tomēr atbalsta, un vienmēr pēc smagas mācības sagādā viņiem patīkamus pārsteigumus.

Par kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem pastāvīgi rūpējas liktenis, cenšoties viņiem palīdzēt nostiprināt raksturu un padarīt viņus stiprākus?

Pirmā vietā nešaubīgi atrodas Zivis. Viņu aizdomīgumus un jūtīgums pret lietām bieži traucē šīs zīmes pārstāvjiem pieņemt lēmumu, bet tas savukārt nereti viņus iztukšo ne tikai garīgi, bet arī fiziski.

Liktenis regulāri liek Zivīm izšķirties uz kādu lietu konkrēti un ātri, bet tas nereti rada jaunas problēmas. Zivju nepraktiskā un sapņainā daba diezgan bieži kļūst par ciešanu iemeslu viņu tuviniekiem, un, turpinot uzvesties infantili, Zivis riskē palikt vienas.

Tieši no tā viņus cenšas pasargāt liktenis, jo priekš viņām vientulība ir nogalinoša. Tikai ģimenē Zivis jūtas organiski.

Arī Vēzis nevar lielīties ar vieglu un bezrūpīgu dzīvi. Un tas viss tādēļ, ka viņi realitātes vietā priekšroku dod sapņiem un fantāzijai.

Bet Vēži nevēlas uzsākt kādu konkrētu darbību, lai sapņi un ieceres realizētos dzīvē. Turklāt pārmērīga ievainojamība liek viņiem atkal un atkal atcerēties aizgājušo, kārtējo reizi atverot vecās brūces un viņi ļaujas sevis žēlošanai.

Tāpēc ar liktenis mēģina viņus piespiest dzīvot šeit un tagad. Galu galā, ja viņi nesaņems jūtamu likteņa sitienu, tad viņi tā arī paliks savā iedomātajā pasaulē vai arī iegrims nevajadzīgos pārdzīvojumos.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment