Viens līdzeklis, un zirnekļi mājās kā nebijuši!

Kā atbrīvoties no zirnekļiem?

Ja mājās pēkšņi uzradušies ļoti daudz zirnekļi, tas nozīmē, ka tie sev atraduši pastāvīgu barības avotu. Tādēļ, ja mājoklī pēkšņi parādījušies ļoti daudz zirnekļi, nepieciešams noskaidrot, kādi vēl “iemītnieki” ir iemitinājušies Jūsu mājoklī, tādējādi sākot problēmas risināšanu jau pašā saknē.

Lai atbrīvotos no zirnekļiem, nav obligāti jāķeras klāt ķīmiskām vielām, jo ir dabīgs līdzeklis, kas vienā rāvienā palīdzēs atbrīvoties no nevēlamajiem viesiem.

Piparmētru ēteriskā eļļa ir viszināmākais līdzeklis cīņā pret zirnekļiem. Tie nav spējīgi izturēt šo aromātu. Lai pagatavotu dabīgu repelentu, ņemiet 100 ml ūdens, kuros iepiliniet 2 – 5 ml piparmētru ēteriskās eļļas. Pārlejiet iegūto maisījumu pudelītē ar spreju un kārtīgi to sakratiet.

Nākošreiz, kad atkal tīrīsiet māju, ar šo līdzekli apsmidziniet visus mājas stūrus, durvju ailes, logu rāmjus un palodzes. Procedūru būs nepieciešams atkārtot vēl pēc 2 – 3 dienām. Jūs redzēsiet, ka zirnekļi pēc neilga laika jau būs devušies meklēt daudz piemērotāku dzīvesvietu, bet māja būs pārpildīta ar patīkamu aromātu!

Noteikti dalieties arī ar saviem draugiem! Īpaši noderēs tiem, kam ir arahnofobija – izteiktas bailes no zirnekļiem.

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment