Svarīgākais punkts, kas sniegs enerģiju visam ķermenim

“Taishi” – nieru kanāla punkts. Šis punkts spēj aktivizēt ķermeņa pirmatnējo enerģiju un uzkrāt rezerves nākotnes vajadzībām, nosūtot to uz “Ji Quan” punktu. Tādā veidā jūs nostiprināsiet savu organismu un veselību.

ki-03_tai_xi

Masāžu ieteicams veikt regulāri. Tāpat ieteicams veikt vingrinājumu “Zelta gailis”, kur jāstāv uz vienas kājas, nepieciešams veikt pēdu masāžas vai vakaros mērcēt kājas. Tas viss var panākt, ka asinis un “shi” nonāk sākumpunktā.

Ļoti daudziem cilvēkiem bieži sāp kājas, kas ir arī rādītājs par problēmām ar nierēm. Šādos gadījumos “Taishi” punkta masāža ir ļoti svarīga un nepieciešama, lai samazinātu sāpes. Ja mēs atdzīvinām šo punktu, atjaunojas pienācīga asins cirkulācija, kas novērš asins padeves pārtraukumus vai sastrēgumus kanālos, attīrot asinsvadus no sastāvējušām asinīm un toksīniem.

Daudzi cieš no nemitīga sausuma un sāpēm kaklā, nemaz neņemot vērā to, cik daudz tiek dzerts, lai to novērstu. Tas viss ir nieru problēmu dēļ, tādēļ atkal “Taishi” punkta masāža nāks tikai par labu.

Ja sievietei ir izteiktas menstruālās sāpes, tad šāda masāža ir ļoti svarīga. Ja ciešat no podagras, kuras iemesls ir pārmērīgs urīnskābes daudzums, ja jums ir nieru iekaisums vai jūsu bērniem ir hiperkinēze – šis un vēl daudzas citas problēmas ārstējamas ar “Taishi” masāžas palīdzību. Jūs neticēsiet pozitīvajiem rezultātiem, taču ir vērts pamēģināt. Visu, kas radies nieru un urīnvadu problēmu rezultātā, ir iespējams novērst, masējot šo punktu jūsu pēdā.

Masāža ne tikai uzlabos nieru un urīnvadu veselību, bet arī paaugstinās visa ķermeņa enerģijas daudzumu un labsajūtu.

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment