Spilveni nav tikai gulēšanai. Idejas dekoratīviem spilventiņiem pašu rokām

Ērtums un pagalvis nav vienīgā spilvena funkcija. Apvilkti ar pievilcīgu un piemērotu audumu, spilveni un pagalvji var arī būt vieni no galvenajiem dekoratīvajiem interjera elementiem.

• Izvietojiet kontrastējošus vai saskaņotus spilvenus uz dīvāna, atzveltnes krēsla, tahtas vai sola, lai vizuāli apvienotu dažādās sēdvietas vai papildinātu telpas kopējo dizainu un krāsu gammu.

• Uz vienkārša dīvāna izkārtojiet dažādas formas un audumu spilvenus. Variējiet to izskatu, bet izvēlieties vienu un to pašu krāsu, lai iespaids būtu harmonisks.

• Lai radītu lauciniecisku stilu, dodiet priekšroku ziedu vai nierīšu rakstam vai brokātam. Kontrasta labā vienkāršas polsterētas mēbeles un mūsdienīgs stils labi sader ar spilveniem ar ģeometriskiem rakstiem vai spilgtiem zīda vai samta audumiem.

Spilvenu rotāšana
Kartona stencils
Vienkrāsaina spilvendrāna
Auduma krāsa

Vispirms izgrieziet stencilu vēlamajā formā (vai nopērciet jau gatavu amatniecības veikalā) un piestipriniet to audumam ar remonta līmlenti. Auduma krāsu klājiet uz stencila uzmanīgi; nokrāsosies tikai izgrieztā ornamenta daļa.

! Spilvenu kaudzītes piešķir krāsainību vienkrāsainam dīvānam un var to vizuāli apvienot ar telpas interjeru.

Leave a Comment