Krāsnī cepts vistas gaļas šašliks ar ananāsiem

Pagatavošana:

Vistas fileju un ananāsus sagrieziet gabaliņos, visam klāt pievienojiet norādīto daudzumu sojas mērces un lieciet ledusskapī vidēji 40 minūtes iemarinēties. Koka irbulīšus apslaciniet ar ūdeni un uzspraudiet uz tiem vistas gaļu ar ananāsu šķēlītēm. Lieciet tā, lai uz irbulīšiem būtu viens filejas gabals, tad ananāsa gabals – pamīšus. Lieciet šašlika iesmiņus uz cepamās pannas, kurai pa virsu klāts folijs vai cepamais papīrs, tad lieciet visu cepeškrāsnī un uz vidējas uguns cepiet ampēram 40 minūtes.

Gards un diētisks šašliks ir gatavs! Labu apetīti!

Avots: fithacker.ru


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close