Kā atbrīvoties no nepatīkamā svaigās zivs aromāta virtuvē?

Vai arī tu esi no tām sievietēm, kuras izvairās gatavot zivis par spīti tam, ka tev tās garšo? Visas zinām, ka svaiga zivs nelāgi ož, un gatavošanas procesā viss, kas tai pieskāries, iegūst šo aromātu. Diemžēl smaka nav pārāk vienkārši atmazgājama. 

Mums ir risinājums! Ar vienu vieglu triku tu pavisam neilgā laikā spēsi atbrīvoties no nepatīkamā aromāta, kas palicis no svaigās zivs uz virtuves dēlīša, naža, darba virsmas, bļodiņas, katliņa, pannas un pat cepeškrāsns.

Lai tava virtuve un tās piederumi neostu kā zivju paviljons Centrāltirgū, pavāri iesaka izmantot svaigu citronu.

Pārgriez citronu uz pusēm un ieberz ar to traukus. Ja nepieciešama lielāka abrazivitāte, tad samaisi citronu sulu kopā ar sāli un tad ar sūklīti noberz netīrumus.

Lai atbrīvotos no nelāgā aromāta cepeškrāsnī, uzkarsē tajā trauku, kurā esi sajaukusi citrona sulu ar ūdeni (vari tajā traukā atstāt arī izspiestā citrona gabaliņus).


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close