Zodiaka zīmes, kuras vienkārši nesaprotas. Skandāls uz līdzenas vietas!

Daži zodiaka zīmju pārstāvji ir izteikti individuālisti, un viņi nemaz necenšas nodibināt draudzīgas attiecības.

Komunikācijas māksla nav attīstīta visiem, un tāpēc nav nekas pārsteidzošs faktā, ka daži cilvēki nezina, kā draudzēties. Un tas nav tikai sarežģīta rakstura vai nepareizas audzināšanas jautājums. Daži zodiaka zīmju pārstāvji ir izteikti individuālisti, un viņi nemaz necenšas nodibināt draudzīgas attiecības.

Kas ir šie cilvēki un kā viņi dzīvo bez atbalsta šajā sarežģītajā pasaulē? Tiksim ar to skaidrībā!

Auns

Auni ir personas ar sarežģītu raksturu. Viņi katru dienu mijiedarbojas ar daudziem cilvēkiem, bet draudzīgas attiecības izveido ārkārtīgi reti. Cilvēkam ar tik eksplodējošu raksturu, kurš emociju karstumā apvaino mīļoto vai tuvu draugu, ir ļoti grūti noturēt sev līdzās citus cilvēkus. Turklāt Auns ir maksimālists, kuram vajadzētu būt pirmajam it visā un kam tas visvairāk vajadzīgs.

Tāpēc, kad Auna un viņa drauga intereses saduras, šīs zīmes egocentriskā puse izpaužas pilnā mērā, un viņš ignorēs savu draugu, tikai lai būtu priekšā. Un, ja draugiem būs jādalās ar laupījumu, Auns paņems sev resnāko gabalu. Šāda izturēšanās Aunam pašam nemaz netraucē, jo viņš ir pārliecināts, ka šajā dzīvē laimīgs kļūst tas, kurš ir viltīgāks, ātrāks un pārliecinošāks. Un draudzībai nevajadzētu kļūt par šķērsli labākai dzīvei.

Lauva

Lauva zīmes pārstāvjiem ir daudz labu īpašību, par kurām citi viņus ciena un novērtē. Bet viņi visi atduras pret šī cilvēka iedomību. Lauvas cieš no lielummānijas. Tās ir personības “ar vainagu uz galvas”, kuras ir pārliecinātas, ka apkārtējiem ir viņi jānēsā uz rokām, jāapbrīno viņu talanti un visādā ziņā jāslavē viņi. Tāpēc ar cilvēku, kurš sāk sevi uzskata par līdzvērtīgu Lauvam, viņš vienkārši nevar draudzēties.

Šīs zīmes pārstāvis sevi ieskauj ar cilvēkiem, kuri glaimo un liekuļo, bet šādas attiecības var saukt par draudzību tikai ar lielām grūtībām. Draudzība nereti izrādās vienpusēja un Lauva  ir tas, kurš ļauj ar sevi draudzēties, pats šai draudzībā neieguldot nekāds pūles. Lauvas šādu “draudzību” uzskata par absolūti normālu, jo saskaņā ar viņu idejām apkārtējiem vajadzētu priecāties par Lauvu sabiedrību un maksāt par to.

Skorpions

Šīs zīmes personības ir bēdīgi slavenas. Skorpioni nepanes citu cilvēku vājās puses un var nomocīt cilvēku, kurš neatbilst Skorpionu izvirzītajām prasībām un īpašībām. Drosmīgas un indīgas šīs personības aizbiedē cilvēkus, atturot viņus no jebkādas vēlmes tuvināties. Tajā pašā laikā, runājot ar šīs zīmes pārstāvi, daudzi ir pārsteigti, cik bagātīgsun plašs paziņu loks ir šim cilvēkam.

Rodas iespaids, ka Skorpions, būdams ne visspilgtākais varonis, tiešām zina, kā sadraudzēties. Patiesībā tas tā nav. Skorpionam piemīt īsts magnētisms, un bez īpašām pūlēm viņš piesaista sev cilvēkus, ko var izmantot savā labā. Ja šai personai ir ievērojams bankas kontu vai nopietni sakari, Skorpions noteikti draudzīgi izturēsies pret šo cilvēku. Bet Skorpioniem cilvēki, kuri nesniedz nekādu labumu, šīs personas neinteresē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment