Zodiaka zīmes, kurām tiks salauzta sirsniņa līdz oktobra beigām

Uzkrājiet šokolādes tāfelītes – tas var dziedēt pat vissmagākās garīgās brūces!

Skorpions

Lasi vēl: Jūs būsiet pārsteigti, kad uzzināsiet cik Latvijā pelna SĒTNIEKS! Četrciparu skaitlis

Oktobra beigās Skorpionu sirds var ciest un tieši šīs zodiaka zīmes pārstāvju dēļ. Tuvākajā laikā jūs varat ļauties impulsam un no zila gaisa izprovocēt skandālu ar savu mīļoto. Vienkārši tāpēc, ka jūs visi esat pārāk labi un mierīgi, un jūs palaidāt garām kādas kaislības vai piedzīvojumus.

Lēnāk! Zvaigznes liek domāt, ka strīds dzirkstelītes iedegšanas vārdā var radīt pretēju efektu – attiecību liesmu var nodzēst pavisam. Tāpēc mēģiniet pavadīt oktobra beigas pēc iespējas mierīgāk un rāmāk.

Svari

Planēta Marss, kas ir atbildīga par impulsīvām darbībām un dusmām, tagad atrodas Svaru zīmē. Un tas nozīmē, ka šīs zodiaka gaisa zīmes pārstāvji var viegli ”aizdegties” pat sīkumos.

Jūs varat pārāk tuvu sirdij ņemt kādu nepatīkamu (bet ne katastrofālu) mīļotā cilvēka rīcību un pēkšņi nogriezt visas virves, sadedzināt visus tiltus, nesaprotot situāciju. Nesteidzieties doties prom! Ļaujiet savam partnerim paskaidrot un tikai tad izdariet secinājumus un pieņemiet lēmumus – uz racionālu, nevis karstu galvu.

Nākošai zodiaka zīmei ies viss trakāk – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment