Zem viena jumta ar vampīriem! Kādi augi burtiski izsūc no tevis dzīvības spēkus

Acālija

Šī auga enerģētika kliedē baumas, egoismu un sīkumainību, tā palīdzēs tev personīgo panākumu gūšanā. Acālija labvēlīgi ietekmē viesmīlīgus un labsirdīgus cilvēkus, dāvā mundrumu un veselību.

Fikuss

Ja vēlies pakāpties pa karjeras kāpnēm, taču kaut kas kavē šo plānu īstenošanu, iegādājies vismaz vienu šādu augu. Fikusu enerģētika sekmē organizatorisku spēju un intuīcijas attīstību un palīdz pieņemt pareizos lēmumus, rēķinoties ar iespējamām sekām.

Hlorofīts

Šis augs būs neaizstājams virtuvēs, kas aprīkotas ar gāzes plītīm. Neviens tvaika nosūcējs nespēs attīrīt gaisu tikpat efektīvi, kā to paveiks 3-4 spēcīgi hlorofītu augi. Hlorofīts palīdzēs tev palikt aktīvam un dāvās mundrumu.

Dracēna

Šis augs palīdzēs saglabāt labvēlīgu gaisotni un sirds siltumu mājās. Dracēna stiprinās tavu optimismu, vairos pozitīvu enerģētiku un uzlabos dzīves kvalitāti. Par enerģētiski spēcīgāku uzskata augu, kas pašrocīgi izaudzēts no maza spraudenīša.

Lasi vēl: 4 pašas nekaunīgākās zodiaka zīmes. Piesargies, tās var ar tevi manipulēt!

Lūk, šāds sanāca draugu un ienaidnieku sarasts. Esmu pārliecināta, tu spēsi piemeklēt sev atbilstošu augu. Noteikti pastāsti tuviniekiem par šiem mājas palīgiem, un vienmēr esi harmonijā ar sevi un apkārtējo pasauli.

Avots:

madam-roza

Leave a Comment