Zem viena jumta ar vampīriem! Kādi augi burtiski izsūc no tevis dzīvības spēkus

Cilvēku mīlestība augiem ir ne mazāk svarīga, kā savlaicīga laistīšana un kvalitatīva augsne. Augi ar uzviju kompensēs tev ikdienas rūpes par viņiem. Telpaugi attīra gaisu un atbrīvo telpas no dienas laikā uzkrātās negatīvās enerģijas.

Augiem ir ļoti sarežģīta aura. Jo vairāk tā sakrīt ar tavu personīgo auru, jo lielākas būs tavas simpātijas pret konkrētu augu. Pareizi piemeklēti augi uzlabo ne vien mājas enerģētiku, bet arī tavu garīgo un fizisko pašsajūtu.

Augu enerģētika

Augi-vampīri

Efeja

Tāpat kā citi ložņājošie augi, arī efeja pievelk dažādas slimības un rada strīdus. To nav vēlams audzēt arī ofisos. Efejai piemīt vīrišķā enerģētika, līdz ar to tā burtiski izēd vīriešus no mājām, kurās aug.

Monstera

Izvairies no šī auga! Nekādā gadījumā neliec monsteru guļamistabās vai bērnistabās. Ja mājās ir bērni vai vecākā gadagājuma cilvēki, monstera sāks aktīvi uzlādēties ar viņu enerģiju. Labāk atteikties no šī auga audzēšanas mājās.

Dīfenbahija

Pilnīgi noteikti nederēs mazo telpu apzaļumošanai. Tā savāc pilnīgi visu enerģiju, nemaz nešķirojot, vai tā ir pozitīva, vai negatīva. Toties tā būs piemērota plašākām telpām, tur viņa lieliski attīrīs gaisu

Begonija

Telpaugs – vampīrs, toties spēj būt noderīga. Ja tavās mājās bieži gadās ciemiņi, noliec pāris podiņus ar šo augu uz dienvidu palodzes. Begonija savāks visu enerģiju – gan pozitīvo, gan negatīvo, bet pēc kāda laika atgriezīs tev tās labāko daļu.

Orhideja

Jā, jā, viss ir pareizi! Daudzu tik ļoti iecienītā orhideja spēj izsūkt pilnīgi visu enerģiju no mājiniekiem. Tā ir īpaši bīstama neizlēmīgiem cilvēkiem ar vāju gribasspēku. Orhideju negatīvā ietekme pastiprinās nakts laikā un rītausmas stundās.

Enerģētiski labvēlīgi augi

Pelargonija

Spilgti un spēcīgi pelargonijas augi pasargās tevi no ļaunās acs, piebūrumiem un lāstiem, savāks visu nelabvēlīgo skaudības enerģiju. Ja tevi vai tavus tuviniekus nomāc nakts murgi vai trauksme, uz guļamistabas palodzes liec pelargoniju podiņā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment