Wizz Air izziņo 2019.gada vasaras lidojumu sarakstu

Wizz Air, viena no Eiropas visstraujāk augošajām lidsabiedrībām un lielākā zemizmaksu pārvadātāja Centrāleiropā un Austrumeiropā, šodien izziņoja 2019. gada vasaras lidojumu sarakstu. Biļetes vasaras sezonai, kas sākas 1. aprīlī, pašlaik var iegādāties WIZZ Discount Club dalībnieki. Visi klienti biļetes 2019. gada vasarai varēs nopirkt no 21. septembra.

2018. gada pirmajos astoņos mēnešos lidsabiedrības vērtīgos pakalpojumus ir izmantojuši vairāk nekā 400 tūkstoši Latvijas pasažieru. Tas ir par 16 % vairāk nekā iepriekšējā gada attiecīgajā periodā.

Wizz Air uzsāka lidojumus no Rīgas starptautiskās lidostas 2010. gadā un kopš tā laika ir pārvadājusi vairāk nekā 2,8 miljonus pasažieru. Lidsabiedrība ir nostiprinājusi saikni ar Latviju, izvietojot Rīgā divas Airbus lidmašīnas A320, nodarbinot klientu apkalpošanā vairāk nekā 80 vietējo apkalpes locekļu un atbalstot vairāk nekā 450 vietējo darbvietu* aviācijas, transporta, viesmīlības un tūrisma nozarē.

WIZZ nepārtraukti paplašina Latvijas lidojumu tīklu: šogad jau ir izziņoti divi jauni maršruti no Rīgas uz Kutaisi un Kijevu, tagad piedāvājot 13 maršrutus uz 10 valstīm.

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment