Visvienkāršākais un vieglākais veids, kā dezinficēt spilvenus un segu

Katrs no mums vēlas dzīvot tīrā, dezinficētā, no putekļu ērcītēm un citiem mošķiem brīvā vidē. Taču, ja jūs nekopsiet savu apkārtējo vidi, negaidiet, ka dzīvosiet sterili tīrā vidē. Tas, ka, piemēram, putekļu ērcītes vai mikrobi nav redzami, nenozīmē, ka tie tur nav.

Mūsu redakcija piedāvā iepazīties ar visvienkāršāko un visvieglāko veidu, kā pasargāt savu gultu un novērst tās pārvēršanos par baktēriju un putekļu ērcīšu midzeni.

Tas ir pavisam banāls un vienkāršs veids – pēc tam, kad esat pamodušies, nekādā gadījumā uzreiz nedrīkst saklāt gultu!

Gultai ir nepieciešams dot izvēdināties, vislabāk, ja uz gultas krīt tiešie saules stari, kas to dezinficē. Ja jūs uzreiz pēc pamošanās uzklājat gultu, jūs automātiski radāt mitru (cilvēk siltums gultas veļā arī var radīt mitrumu vēlāk) un patīkamu vidi, kur attīstīties dažādiem mikrobiem un uzdzīvot putekļu ērcītēm.

Tieši tā – šis paņēmiens ir vieglāks par vieglu! Ja jūs no rīta taisāties uz darbu, piecelieties, noņemiet segu nostāk no gultas un ļaujiet visam kārtīgi izvēdināties, bet brīdī, kad dodaties uz darbu, ātri saklājiet gultu. Tas nebūt nav tik grūti izdarāms, vai ne?

Padalieties ar šo ideju arī ar saviem draugiem!

Leave a Comment