Vistas gaļas kotletes, kuras ir supergaisīgas vienas sastāvdaļas dēļ…

Vistas gaļas kotletes

Tik gaisīgas vistas gaļas kotletes sen nebija sanākušas! Pamēģināju šo recepti, biju sajūsmā. Auzu pārslas, kas pievienotas maltajai gaļai, ne tikai padara tās apjomīgākas, bet arī gaisīgākas.

Vistas kotletes var gatavot arī cepeškrāsnī. Vēl viena lieliska ideja: katras kotletes vidū ielieciet gabaliņu cietā siera. Vistas kotletes ar sieru – lūk, ko es pagatavoju pusdienās! Nevar novaldīt siekalas, domājot par šo recepti.

 

Kā pagatavot brīnumainās vistas gaļas kotletes?

 

SASTĀVDAĻAS

500 g vistas maltās gaļas

1 ola

½ glāze ātri vārāmās auzu pārslas

½ glāze piens vai ūdens

Lasi arī: Gatavojam gardas gaļas un kabaču kotletes – neviens pat neuzminēs, ka tajās ir kabači!

2 ķiploku daiviņas

1 sīpols

malti melnie pipari

sāls

paprikas garšviela

augu eļļa cepšanai

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

Leave a Comment