Vistas gaļa sinepju un skābā krējuma mērcē – tievējiet gardi un pareizi!

Pagatavojiet gardu vistas gaļu, kas būs lieliski piemērota arī tiem, kas ievēro diētu un vēlas samazināt lieko svaru.

Sastāvdaļas:

 ● 400 g vistas filejas (var arī atkaulotu vistas gaļu, taču tā būs mazliet treknāka)
 ● 3-4 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
 ● 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
 ● 1 ēdamkarote franču sinepju
 ● 1 ēdamkarote miltu
 ● sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana:
  1. Vistas gaļu sagrieziet vidēja lieluma gabaliņos un pēcāk apcepiet sakarsētā pannā, saulespuķu eļļā (ja jūs ievērojat striktu diētu, saulespuķu eļļas vietā iesakām izmantot kokosriekstu eļļu) apmēram 10-15 minūtes.
  2. Ceptajai vistas gaļai pievienojiet klāt miltus (striktas diētas laikā kviešu miltu vietā pievienojiet mandeļu vai auzu miltus), samaisiet un turpiniet cept aptuveni 2-3 minūtes.
  3. Pielejiet klāt verdošu ūdeni un visu izmaisiet, lai nebūtu miltu radītie kunkuļi.
  4. Pievienojiet klāt skābo krējumu un visu samaisiet.
  5. Pievienojiet franču sinepes, samaisiet, pannai uzlieciet vāku un visu sautējiet, kamēr gaļa būs pavisam mīksta.
  6. Ja sautēšanas laikā mērce būs iztvaikojusi, pievienojiet klāt liesu saldo krējumu vai arī pavisam mazliet ūdeni.
  7. Gatavu gaļu pasniedziet ar rīsiem, griķiem vai sautētiem dārzeņiem.
  8. Lai labi garšo!

Avots: pravilnoe-pokhudenie.ru

Leave a Comment