Vīrs vēstulē atzinās, ka guļ ar sievas māsu. Tas ir nieks salīdzinot ar to, ko sieva viņam atbildēja – bomba!

Šķiršanās vienmēr ir nepatīkama. Bet šķiršanās ir īpaši pretīga, ja bijušais vīrs pamet sievu māsas dēļ! Viņš viņai uzrakstīja visbriesmīgāko vēstuli, ko viņa jebkad bija lasījusi… Bet sieva ir gudra un uzrakstīja viņam ļoti perfektu un ļoti cienīgu atbildi!

Mīļā sieva,
Es tev rakstu šo vēstuli, lai pateiktu, ka pametu tevi uz visiem laikiem. Es tev esmu bijis labs vīrs 7 gadus, un man nebija par ko sūdzēties, bet visam pienāk reiz beigas. Bet pēdējās divas nedēļas bija īsta elle… Tavs darba vadītājs šodien man piezvanīja, lai pateiktu, ka tu pameti darbu, un tas bija pēdējais manas pacietības piliens. Tu atgriezies mājās pagājušajā nedēļā un pat nepamanīji, ka man bija jauns matu griezums, ka es gatavoju tavu iecienīto ēdienu un pat uzvilku jaunus zīda bokseršortus.

Tu visu apēdi 2 minūtēs un uzreiz aizgāji gulēt, iepriekš noskatoties savu iecienīto seriālu. Tu man vairs nesaki, ka mani mīli; tu nevēlies no manis mīlestību un citas lietas, kas mūs saista kā vīru un sievu. Vai nu tu mani krāp, vai arī vairs nemīli mani; lai kas notiktu, es vairs neesmu tavā dzīvē.

Tavs bijušais vīrs

Ps. vari necensties mani meklēt Mēs ar tavu māsu pārceļamies uz citu pilsētu, kur sāksim kopīgu dzīvi!”

Bet ko viņš nezināja, bija tas, ka sieva bija sagādājusi viņam nepatīkamu pārsteigumu… Viņa atbildēja uz vēstuli ar šo patīkami šokējošo atbildi!

”Dārgais bijušais vīrs,

Nekas nepadarīja manu dienu labāku par tavas vēstules saņemšanu. Ir taisnība, ka tu un es esam precējušies 7 gadus, lai gan labs cilvēks ir tālu no tā, kāds biji tu. Es tik ļoti skatos savus seriālus, jo tās nomāc tavu pastāvīgo ņurdēšanu un kritiku. Žēl, ka tas nedarbojas. Es pamanīju, kad tu pagājušajā nedēļā nogriezi matus, bet pirmais, kas man ienāca prātā, bija “Tu izskaties pēc meitenes!”

Turpinājumu lasiet tālāk

COMMENTS

Leave a Comment