Vīrietis, kuru sadzēla indīga čūska, negribēja mirt viens, tādēļ iekoda sievai, lai nodotu indi arī viņai

Kāds precēts pāris no Ziemeļindijas nolēma atkārtot Romeo un Džuljetas sižetu reālajā dzīvē. Vīrieti sadzēla indīga čūska, taču, negribēdams satikt nāvi bez savas mīļotās pie sāniem, vīrietis iekoda sievai plaukstas locītavas vēnās (ar pašas sievas piekrišanu), lai inde nogalinātu abus.

Kā ziņo laikraksts “Health”, Šankars Raijs svētdienas vakarā gulējis savā mājā. Nejauši mājās ierāpojušais indīgais dzīvnieks vīrietis sadzēla. Tā vietā, lai vērstos pie ārsta pēc palīdzības, vīrietis devās pie savas sievas un teica: “Mana pēdējā vēlēšanās ir nomirt kopā ar tevi!” Sieva piekrita aicinājumam un vīrs iekoda viņai plaukstas locītavā, kur atrodamas visvairāk vēnas. Jau pēc brītiņa abi zaudēja samaņu.

Pāri pamanīja kaimiņi un nekavējoties izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību, lai aizrautu viņus uz slimnīcu. Vīrieti diemžēl izglābt neizdevās, bet sieviete tomēr izdzīvoja. “Es viņam ļāvu man iekost,” piebilda sieviete, “Viņš teica, ka pārāk stipri mani mīlot un nevēloties mirt viens.”

Tikai 2018. gada laikā Indijā no indīgo čūsku kodumiem miruši teju 1000 cilvēku.

Ja arī jūs ir sakodusi čūska, mediķi aicina saglabāt mieru un pēc iespējas ātrāk meklēt mediķu palīdzību. Vienu gan mediķi uzreiz brīdina – nekādā gadījumā nesūciet ārā indi, jo tas var tikai pasliktināt situāciju!

Avots

Leave a Comment