Vīrietis jūs nemīl patiesi, ja nespēj pieņemt šīs trīs lietas

Attiecības, protams, ir kompromisu māksla, ja vien jums nenākas upurēt sevi. Jūs nekad nedrīkstat aizmirst, ka esat individualitāte, kurai jābūt laimīgai pašai ar sevi,  pat ja jums ir attiecības.

Lai arī cik stipri jūs mīlētu, jūs nedrīkstat mīlestības vārdā nest upurus, bet jūsu vīrietim tas ir jāciena:

Jūsu personīgie mērķi

Pārim var būs ļoti daudz kopīgu mērķu: sākot ar bērnu audzināšanu un beidzot ar savu sapņu atvaļinājumu. Tas ir brīnišķīgi, taču arī jūsu personīgajiem sapņiem tajā ir jābūt vietai.

Ja jūs sapņojat iegūt otro augstāko izglītību, vai uzsākt savu biznesu, turpiniet pēc tā tiekties. Un jūsu partnerim ir jūs jāatbalsta, pat ja jūsu ģimene pagaidām to nevar atļauties.

Personīgie mērķi – tas nav egoisms, tas nesīs labumu ne tikai jums, bet arī jūsu attiecībām.

Jūsu raksturs

Vīriešiem arī ir īpašību saraksts, ko viņi gribētu redzēt sievietē. Daži pat bieži salīdzina savu meiteni ar kādu bijušo, un saka, kas tad ar viņu īsti nav tā. Taču, ja vīrietis saka, ka mīl jūs, bet grib jūs pilnībā mainīt, tad tā vispār nav mīlestība.

Protams, katram attiecībās ir jāmainās, taču tas ir jādara ar iedvesmu, nevis piespiedu kārtā. Un tomēr, vajag vienmēr būt tādam, kāds esi.

Jūsu draugi

Draudzība ir ļoti svarīga, lai jūs saglabātu savu individualitāti un jums būtu atbalsts. Lai arī jums var būt kopīgi draugi, svarīgi, lai jums būtu savējie – tie, kas vienmēr būs līdzās. Un, ja vīrietis jūs pa īstam mīl, viņš cienīs to laiku, ko jūs pavadāt ar saviem draugiem.

Avots:

Abiem.lv

Leave a Comment