Vīriešu viedoklis: 3 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir pašas skaistākās

VĒRSIS

Vēršu sieviešu skaistums tiek salīdzināts ar dievietēm līdzīgu. Šīs sievietes ir ļoti dominantas, viņām patīk dzīvot greznu dzīvi. Viņas pašas spēj apmierināt savas greznās prasības dzīvē. Viņām ir daudz dārgu rotaslietu, automobiļu un greznu mājiņu. Viņu greznais dzīvesveids ļoti pievilina vīriešus, taču viņām patīk tikai un vienīgi vīrieši, kas vada šādu pašu dzīvesveidu. Ja vīrietis nav spējīgs tikt līdzi Vērša sievietei, viņa ar lielāko prieku viņu apmācīs, lai viņš spētu tikt. Tam nav nekāda ļauna vai savtīga nolūka, jo viņas vienkārši tādas ir.

SKORPIONS

Astroloģijā šīs sievietes tiek pielīdzinātas vampīriem. Lai gan vampīri ir zināmi ar to, ka viņi sūc asinis un nogalina cilvēkus, tie ir zināmi arī ar savu neaprakstāmo skaistumu. Viņas ir ārkārtīgi skaistas, jutekliskas un sievišķīgas. Vīriešiem ir grūti viņām tā vienkārši iet garām.

Jebkurš vīrietis, kas ar viņām iepazīstas, vēlas iekarot viņu sirdis. Taču tad viņi saprot, ka iekarot Skorpiona sirdi nemaz tik viegli nav. Viņām patīk vīrieši ar spēcīgu raksturu, kuri spēj par viņām cīnīties.

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment