Viņš pajautāja auklei bērnu namā, kāpēc zīdaiņi gultās klusē. Atbilde burtiski izrāva dvēseli

Deina un Mets Majgeri – jauns pāris no Čelsijas, Mičiganas štatā ASV. Pagājušajā gadā viņi ar nepacietību gaidīja savas mazulītes Luellas piedzimšanu.

Pēc 18 stundu ilgām kontrakcijām, Deina palika pavisam vāja, bet Luellas sirds ritms sāka palikt lēnāks. Deinai uzkāpa temperatūra. Mets un Deina lūdzās, lai viss noritētu veiksmīgi, un 23. oktobrī Deina dzemdēja.

Pavisam nesen Deina padalījās ar stāstu, kas ātri vien izplatījās internetā, nevienu neatstājot vienaldzīgu.

“Pirmo reiz, kad mēs izlēmām atstāt meitu mājās vienu, mēs devāmies uz baznīcu. Tur viens no misionāriem stāstīja gadījumu, kurš man iekrita dziļi sirdī. Šis misionārs pabija vienā no bērnu namiem Ugandā.

Patiesībā viņš bija daudzos, bet tieši šis atšķīrās no pārējiem. Vīrietis iegāja bērnu istabā, kur bija aptuveni 100 gultiņas, kurās gulēja mazuļi. Viņš ieklausījās un neticēja savām ausīm – telpā bija pilnīgs klusums.

Skaņa, kas parasti nekad nav tur, kur ir mazi bērni. Bet šeit, istabā ar vairāk nekā 100 mazuļiem, bija tieši tas, biedējošs klusums. Viņš pagriezās pret aukli un jautāja, kāpēc šeit ir tik klusi. Atbilde lika aizturēt elpu. Es nekad dzīvē to neaizmirsīšu.

Medmāsa paskatījās uz misionāru uz sacīja: “Pēc tam, kad viņi nokļūst šeit pie mums, viņi raud neskaitāmas stundas, līdz paiet nedēļa un viņi nomierinās, saprotot, ka neviens pie viņiem nepienāks…

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment