«Viņš nespēja dzīvot bez darba un komunikācijas»: miris šīs bērnības multenītes dziesmu autors

Traģisko ziņu ar Facebook starpniecību nodeva kinokritiķis Sergejs Kapkovs. Atvadu vēstulē viņš savu kolēģi nosauca par “īstu tēlu animācijas filmās”.

Smagas slimības seku dēļ miris “Krokodila Genas dziesmas” autors Aleksandrs Timofejevskis. Padomju un krievu komponistam bija 88 gadi. Traģisko ziņu ar Facebook starpniecību nodeva kinokritiķis Sergejs Kapkovs.

Atvadu vēstulē viņš savu kolēģi nosauca par “īstu tēlu animācijas filmās”. Timofejevskis ir pazīstams ar “Krokodila Genas dziesmu”, kuru Kapkovs uzskata par “katra padomju cilvēka dzimšanas dienas himnu”.

Lasi vēl: Dziedātāja MakSim atklājusi ko ļoti bēdīgu par savu pašreizējo dzīvi: ”Es tā vairs nespēju”

“Kādu laiku Aleksandrs Pavlovičs bija kinoteātra “Barrikady” mākslinieciskais vadītājs, kopā ar Vladimiru Golovanovu Kino namā vadīja semināru animācijas filmu scenāriju autoriem, uzstājās ar radošiem vakariem, bija aktīvs “Sojuzmultfilm” mākslinieciskās padomes loceklis.

Atceros viņa radio lugu 7. māja, 4. ieeja, kad strādāju Maskavas Eho. Viņš nevarēja dzīvot bez darba un komunikācijas. Es pat zvanīju no slimnīcas ar komentāru: “Es tikai gribu atgādināt, ka joprojām esmu tur…”, “sociālajos tīklos raksta kinokritiķe.

Noklausies šo dziesmiņu nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment