“Viņš ir vecs vecis, nav simpātisks!” Olga Kambala izsakās šādi par ŠO aktieri

TV šovā “Randiņš ar Dzelzīti” Go3 pārraidīta viena no pēdējām sērijām. Tajā aktieris un vecpuisis Lauris Dzelzītis laiku pavadīja kopā ar divām šovā palikušajām dāmām un viņu draugiem. Doloresas draugu pulkā bija manāms arī pazīstamais sportists Kaspars Kambala un viņa sieva Olga Kambala.

Doloresa savus draugus bija uzaicinājusi pasēdēt kāda krodziņa terasē un ar viņas draugiem satikties varēja arī Lauris Dzelzītis. Tomēr vairums sievietes draugu uzskatīja, ka Lauris tomēr neesot Doloresai piemērots vīrietis.

Un lai gan Kaspars Kambala kameru priekšā sacīja labus vārdus gan par pašu Doloresu, gan šova galveno varoni Lauri Dzelzīti, viņa sieva Olga bija pavisam citās domās – viņa paziņoja, ka populārais latviešu aktieris esot vecs un neglīts, raksta la.lv

Lasi vēl: Mūžībā devies atpazīstams latviešu dizainers un mākslinieks

“Viņš Doloresai reāli nepiestāv. Viņš ir vecs vecis, viņa – jauna meitene! Viņš nav simpātisks, es uz tādu vīrieti nekad dzīvē neskatītos,” – teica Olga.

Vēlāk gan noskaidrojies, ka viņas pašas vīrs Kaspars un Lauris Dzelzītis ir teju vai vienaudži – Kasparam ir 42 gadi, bet Laurim – 43.

COMMENTS

Leave a Comment