Viņa vannā iebēra sinepju pulveri. Rezultāts – katras sievietes sapnis!

UZMANĪBU! Ieteicams ļoti uzmanīgi sekot līdzi dotajām instrukcijām! Sinepes nav piemērotas cilvēkiem, kuriem ir ļoti jutīga āda. Lai pārbaudītu ādas reakciju uz sinepju pulveri, izveidojiet siltu (nekādā gadījumā karstu) krēmveida masu kopā ar ūdeni un uzklājiet uz nelielas ādas daļas.

Ja pēc pāris minūtēm netiek novērota nekāda ādas alerģiska reakcija, tad jūs droši varat izmēģināt šo procedūru. Tai piemīt ne tikai ārstējošas, bet arī šūnu atjaunojošas spējas.

Sinepju vanna

Droši ejiet šādā vannā, ja jūtat pirmos saslimšanas gadījumus, kā arī vakaros pēc smagas darba dienas. Pēc tam jutīsieties kā no jauna piedzimis! Šai procedūrai ir vēl viens pluss – tā palīdz tikt vaļā no celulīta!

JUMS BŪS NEPIECIEŠAMS

200 g sinepju pulvera

2 ēdamkarotes silta ūdens

PIELIETOŠANA

1. Izšķīdiniet pulveri siltā ūdenī un tad pievienojiet to jau sagatavotā siltā vannā.

2. Brīnumainā ūdens procedūra var sākties! Neaizmirstiet ar dabīgu auduma gabaliņu apklāt seju, lai sinepju pulveris nekaitētu elpceļiem un jūsu acīm!

3. Vannā ieteicams pavadīt ne vairāk par 10 minūtēm, pēcāk noskaloties siltā dušā. Kārtīgi noslaukieties. Ir ieteicams būt siltumā – te jums nāks palīgā kāds iemīļots halāts vai plediņš, kurā ietīties pēc vannas.

Sinepju pulveri var izmantot arī matiem! Īpaši labs līdzeklis ir tiem, kuriem mati un āda ir taukaini. Sajauciet 1 tējkaroti sinepju pulvera un pusglāzi kefīra. Maska jāliek ir uz netīriem matiem. Pēc 15 minūtēm izmazgājiet to. Šī procedūra veicinās matu ātrāku augšanu, samazinās taukošanos un jūsu mati kļūs daudz apjomīgāki!

Lasi arī: Attiecības 41 gada garumā. Laima Vaikule atrāda savu vīru

Sinepju pulvera maska lieliski tonizē sejas ādu! Sajauciet 1 tējkaroti sinepju pulvera ar zaļo tēju tā, lai izveidotos putrai līdzīga konsistence, tad pievienojiet pusi tējkarotes olīveļļas. Masku lieciet uz sejas un paturiet to 15 minūtes, pēc tam ar siltu ūdeni noskalojiet. Āda manāmi kļūs jaunāka, jo šī maska veicina asinsriti sejas ādā, kas tai dod veselīgi sārtu nokrāsu.

Es dievinu sinepja pulvera daudzpusīgo pielietojumu! Man pašai ļoti patīk tonizējošā vanna un es ceru, ka arī jūs novērtēsiet sinepju pulvera patiesi labās īpašības!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment