”Viņa cīnās par savu dzīvību”: slavenas aktrises meita atklāj baiso patiesību

Seriāla “Mana mīļā aukle” aktrise Anastasija Zavorotņuka jau trīs gadus slimo ar vēzi. Slavenās aktrises draudzene pastāsta par Anastasijas pašreizējo stāvokli un to, kādēļ viņa tiek slēpta no sabiedrības.

Aktrisei ir 51 gads. Lai gan aktrises ģimene reti sniedz komentārus, vietnē “Telegram” dziedātāja Viktorija Pjēra-Marija pastāstīja, kā klājas draudzenei. Abas sievietes iepazinās seriāla “Mana mīļā aukle” filmēšanas laukumā, raksta apollo.lv.

Lasi vēl: Viņiem nekā netrūks, nauda līs kā no spaiņa: Tamāra Globa sola trim zodiaka zīmēm maijā finansiālu veiksmi

“Viņa cīnās par savu dzīvību, atveseļošanās ir ļoti sarežģīta. Kad tik smagi slimo, tad cilvēks, it īpaši jauna un spilgta zvaigzne, nevēlas būt redzams sabiedrībā, lai publika žēlotos, vērotu un izbaudītu dažus sāpju un ciešanu brīžus,” sacīja dziedātāja.

Viņa atzīmēja, ka Anastasija nepadodas un viņas radinieki izmanto visas iespējas un metodes, lai cīnītos ar briesmīgo slimību. Viņi vēlas Zavorotņukai atgriezt iespēju dzīvot pilnvērtīgi un audzināt savu jaunāko meitu.

Nesen tīmeklī nokļuva, iespējams, aktrises fotogrāfija. Anastasijas vīrs Pjotrs Černiševs pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus – to fiksēja fotoradars. Pasažiera sēdeklī atradās sieviete, kas ļoti atgādināja Anastasiju Zavorotņuku. Daudzi aktrises fani pauduši viedokli, ka šāda bilžu publicēšana nav ētiska, jo pārkāpj ģimenes privātumu.

COMMENTS

Leave a Comment