Viņa ar gumiju sēja kopā divus savus kājas pirkstus. Tas mainīja viņas dzīvi!

Ir zināmas daudzas “vecmāmiņu metodes”, kuras sievietes mēdz pielietot arī mūsdienās. Piemēram, olas matu maska vai to mazgāšana ar alu.

Šis izklausās pēc kādas modernas vecmāmiņas padoma, bet kāpēc sieviete sēja kopā divus savus kājas pirkstus un, kā tas mainīja viņas dzīvi?

Sievietes ir tādas būtnes, kuras vēlas izskatīties elegantas, graciozas un sievišķīgas. Tā sasniegšanai bieži vien talkā tiek ņemtas augstpapēžu kurpes. Lai gan tās mums liek justies seksīgām un pagarina mūsu kājas, tikai retās jūtas patiešām ērti šāda tipa apavos.

Pārāk bieži mēs saskaramies un ciešam no noberztām pēdām un sāpēm pēdu apakšdaļā.

Tomēr, vienmēr problēmām ir kādi risinājumi. Reizēm tie ir racionāli un patīkami, bet citreiz mazāk patīkami un neloģiski. Šis ir viens vienkāršs triks, kā cīnīties ar neērto augstpapēžu problēmu.

Tici vai nē, bet šo ir vērts pamēģināt. Paņem gumiju vai leikoplastu un aptin to ap trešo un ceturto kājas pirktu. Tu uzreiz sajutīs atšķirību un tev tas ļaus justies daudz labāk.

Šis triks tev palīdzēs samazināt spriedzi un spiedienu uz nerviem, kuri tiek nepārtrauktā diskomfortā, kad tu staigā augstpapēžu kurpēs. Tavas kājas tev būs pateicīgas!

Leave a Comment