Vientuļais tēvs atzīstas briesmīgos iemeslos, kādēļ nevajadzētu tikties ar vientuļām māmiņām

“Kad nāk vientuļā māmiņa, šai sievietei līdzi iet arī viņi – bērns, bijušo attiecību vīrieši,”  tā klausītājiem paziņoja Ričards. Šīm sievietēm ir vienalga, ka viņas kādu pamet, jo droši ticams, ka viņas to izdarīs pirmās, lai nenāktos atkal ciest.

Tāpat vientuļās māmiņas nekad neatradīs laiku savam draugam, turklāt nekad mūžā nenostādīs viņu kā prioritāti. Viņām ir savs bērns/bērni, kuri būs viņām līdzās lai vai kas.

Ričards ar drošu sirdi apgalvoja, ka šāda sieviete uzskata, ka visa pasaule griežas ap viņu un viņas bērnu/-iem, kuri prasa daudz naudas un brīvā laika. Turklāt ļoti ticams, ka bērniem jūs nemaz nepatiksiet un viņi nostāsies pret jums.

Šādas sievietes ir emocionāli nepieņemamas un ļoti reti kad uzņemas par kaut ko atbildību savā dzīvē. Vienmēr visā būs vainīgs kāds cits – bijušais vīrs, draugs, utt. Viņas vienmēr būs “baltas un pūkainas”, kuras aizvainoja, traumēja, iespējams, pat degradēja iepriekšējās attiecības.

Lasi arī: Lai skauģi iet ieskrieties – 71 gadus vecā Sofija Rotaru ar fotogrāfijām satracina internetu

Ieejot iepazīšanās portālos, bieži redzams, ka vientuļās māmiņas par sevi varētu teikt, ka vērtību skalā ir apaļš 10, taču patiesībā kvalificējas kā knaps 6. Domājams, ka daudzi vīrieši ar ko tādu ir jau sastapušies.

Kad Ričarda ziņa nonāca plašsaziņu līdzekļos, cilvēki ar riebumu izturējās pret šādiem uzskatiem.

Un ko jūs par šo domājat?

Avots

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonim</cite>

    Pilnigi piekritu vina teiktajam. Vientulas maminas ir pedejas kuces! Vinas uzskata sevi par nezin ko! Ka labaku par vinam pasaule nav, ka vinas ir kkadas princeses, kaut patiesiba ir tikai padauzas, kas maina viriesus kaa zekes!

    • <cite class="fn">jola</cite>

      tik nezkapec tas sievietes ir kluvusas par vientulajam maatem ???ne tapec ka taadi suni negrib uznemties atbildibu ka uzrikteejusi sievieteij beernu
      ta kaa kuce esi tu

  • <cite class="fn">Vards</cite>

    Pilnigi vinam piekritu.

  • <cite class="fn">amdre</cite>

    Vienu varu teikt vai tad mēs visi ne maināmies kaut kāda Ina no iepriekšējām attiecībām pa to mēs nekad nedomājam bet visas sievietes noliekam vai tas ir pareizi jājautā tas vispirms

  • <cite class="fn">jola</cite>

    stulbums blefs
    vientulas maaminas daudzas cinas pa savu dzivi-nopelna darba vairak ka tupie veci

Leave a Comment