Vienmēr neapmierinātas: zodiaka zīmju sievietes, kuras vienmēr ”piekasās” pie pilnīgi visa ko tu dari

Lielākā daļa sieviešu ļoti bieži dzird jautājumu, kāpēc viņām ir skumji, ja tam nav acīmredzama iemesla. Bet šādā veidā viņas vienkārši parāda savu attieksmi pret politiku, naudas problēmām, ģimeni vai problēmām ar draugiem.

Jebkurā dzīves jomā sievietes vienmēr atradīs par ko sūdzēties. Astrologi uzskata, ka šādas garastāvokļa maiņas, pozitīvas vai negatīvas, ir saistītas ar zodiaka zīmi.

Sievietēm, kas dzimušas zem Auna zīmes, pret visu tiek izvirzītas augstas prasības. Tāpēc viņas asi reaģē uz katru dzīves aspektu. Viņas meklē tikai turīgus vīriešus, kuri nopelna daudz naudas un kuriem ir dārga automašīna.

Auna sievietēm vienmēr jājūt draugu un pat kolēģu atbalsts darbā. Viņas pastāvīgi gaida palīdzību no svešiniekiem. Viņas vienmēr vēlas, lai viss būtu tikai priekš viņām. Un, ja tas nenotiek, tad Aunam sākas histērija, viņas sāk skandālu un konfliktus.

Viņām galvā ir pilnīgs juceklis. Viņas nesaprot, kā citi cilvēki var neatbilst viņu ideālam, un dara visu tieši tā, kā viņas vēlas. Ir ļoti grūti izpatikt šādām sievietēm. Pat dot viņām ziedus ir ļoti bīstami, jo var būt alerģija. Vai arī tie sievietei šķiet vienkārši novecojuši vai nav tik skaisti kā viņas vēlētos.

Pat ja viņas vīrietis pilnībā nodrošinās ģimeni un daudz strādās, tad tāpat viss būs slikti, jo jūs maz pavadīsiet laiku ar bērniem un sievu.

Jaunavas: ļoti garlaicīgas un pedantiskas. Viņas nevar uzreiz radikāli un pilnībā mainīt savu dzīvi. Nevar ātri pieņemt lēmumus. Nav pieradusi pie kaut kā jauna. Viņas nepieļauj, kad citi ir pretrunā viņu viedokļiem un principiem.

Ja jaunava pieņēma lēmumu, tad būs pilnīgi neiespējami viņas pārliecināt par pretējo. Viņas ir pieradušas komandēt un uzskata, ka viņu viedoklis ir svarīgāks par citiem. Viņas kļūst agresīvas, ja viņas mēģina pārliecināt par citu viedokli. Viņas pilnībā atdod sevi ģimenei un cenšas to darīt laimīgu.

Viņas ir gatavas upurēt savu laimi mīļotā cilvēka labā, bet tikai atkarībā no tā, kāda ir situācija. Viņas kļūst dusmīgas tikai tad, ja viņas neuztver nopietni un neņem vērā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Leave a Comment