Viena no visu laiku vienkāršākajām tortēm – pagatvot pratīs pat jūsu vīrs!

Ja jūsu vīrs virtuvē kāju sper tikai tamdēļ, lai no ledusskapja paņemtu kārtējo aliņu, tad šī recepte viņam šķitīs tik viegla un rezultāts tik gards, ka viņš sāks gatavot aizvien biežāk un biežāk.

Sastāvdaļas
Mīklai:
● 150 g mīksta margarīna
● 230 ml skābā krējuma
● 2 glāzes miltu

Krēmam:
● 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
● 200 g sviesta

Pagatavošana:
Visas mīklas sastāvdaļas samaisa, mīklu sadala 6 daļās, tad to plāni izrullē.
Cep 180-200°C temperatūrā, kamēr biskvīti gatavi, atdzesē.
Gatavo krēmu – visas krēma sastāvdaļas sakuļ, krēmu ziež starp biskvītiem, pārlej ar glazūru.
Pēc saviem ieskatiem gatavo cukura vai šokolādes glazūru.

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

Pievienot komentāru