Viedokļi atšķiras: orhidejas ir vai nav labas turēšanai mājās?

Pozitīvās pazīmes un māņticība

Orhideja ir pilnīgi nekaitīgs zieds – vienkārši tas ir ļoti prasīgs un kaprīzs. Ja jūs to mīlēsiet un par to rūpēsieties, ievērosiet vajadzīgos nosacījumus, tad šis istabas augs dāvās jums labklājību, laimi un harmonizēs jūsu ģimenes mikroklimatu.

Sievietēm orhideja var kalpot kā talismans. Kontaktējot ar šo ziedu, var atklāt savus apslēptos talantus, lielo potenciālu un sākt nodarboties ar mākslu. Taču par orhideju ir ļoti labi un pareizi jārūpējas. Nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut, ka tā saslimst vai novīst.

Un vēl, orhideja spēj paildzināt dzīvi. Sieviete var tikt vaļā no grumbām, uzlabot savu veselību un skaistumu. Tāpat – orhideja uzlabo garastāvokli. Ar šī ziediņa palīdzību var atbrīvoties no negatīvās enerģijas mājās. Un katrai orhidejas krāsai ir savs raksturs.

Šis skaistais zieds var kalpot jūsu mājās kā aizsargs. Ja jums ciemos ir cilvēks, kurš nevēlē jums labu, orhideja izdarīs visu, lai šis nedraugs aizietu prom no jūsu mājas. Orhideja izsauc sliktu fizisko pašsajūtu jūsu ienaidniekiem – galvas sāpes, slikts noskaņojums un paaugstināta temperatūra.

Citas pazīmes un māņticības par orhidejām

Zinātnieki, kas nodarbojas ar augiem, uzskata, ka orhideja uz katru cilvēku iedarbojas atšķirīgi. Tas ir atkarīgs no auga kopšanas un tā krāsas. Piemēram, sārtās un purpurkrāsas orhidejas palīdz tikt galā ar slinkumu. Šādu krāsu ziedi būs  lieliski piemēroti sieviešu dzimuma pārstāvēm, kuras sēž uz diētas. Tāpat tās palīdzēs atmest smēķēšanu un sākt nodarboties ar sportu.

Dzeltenas krāsas orhidejas palīdzēs uzlabot materiālo stāvokli, gūt panākumus karjerā. Tas pats attiecas arī uz oranžajiem ziediem. Tie veicina aktīvu dzīvesveidu un lieliski piemēroti radošiem cilvēkiem, iedvesmas radīšanai.

Baltas un rozā krāsas ziedi veicina iekšējās harmonijas iegūšanu. Šādas krāsas augi piemēroti depresīviem cilvēkiem. Rozā ziedi arī palīdz justies pievilcīgai un valdzinošai.

Kopumā – orhideja ir brīnišķīgs zieds, kas ir piemērots, lai to audzētu mājās. Tas piestāvēs jebkurai meitenei, palīdzēs tai sajusties skaistai un sievišķīgai. Orhideja aizsargās no negatīvās enerģijas, nelabvēļiem un ļaunuma. Vienkārši, centieties to pareizi kopt, un tad jūs varēsiet redzēt visas šī patiesi noslēpumainā auga brīnišķīgās puses.

abiem.eu

Leave a Comment