Vēži nogalina par krāpšanu, Auni domā par nāvi: un kādi skeleti skapī ir tavai zodiaka zīmei?

Ikvienam no mums ir trūkumi. Patīkami domāt, ka tie ir kādi sīkumi, ar kuriem var sadzīvot, un kurus, lai arī ne vienmēr viegli, tomēr var pieņemt. Bet ir arī diezgan biedējošas lietas: rīcības vai domas, kuras, mēs mēģinām slēpt no citiem.

Ar ko tad grēko 12 zodiaka zīmes?

Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji mokās dēļ šausmīgām domām par nāvi: viņi var vienkārši iziet uz ielas, un pēkšņi iedomāties, ka viņus notrieks mašīna, vai būs apšaude, un viņus nogalinās. Auniem nepieciešams atslābināties, jo šādi turpinoties vienkārši var nojūgties.

Vērsis

Vēršiem ir kāda vajāšanas mānija. Ja viņi ar kādu satiekas, tad pārbaudīs šo cilvēku sociālajos tīklos, un, ja kāds nospiedīs “like” vai uzrakstīs komentāru zem Vērša mīļotā cilvēka fotogrāfijas – tad gaidiet vētru!

Dvīņi

Viņu trūkums ir meli: viņi melo ļoti bieži un dara to gudri. Reti kurš var atpazīt, kad Dvīnis ir “sagrēkojies”. Gadās, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji piepušķo kādu stāstu. Bet reizēm viņiem vienkārši gribas pasmieties par sarunu biedru.

Vēzis

Vēži ir briesmīgi tajos gadījumos, ja viņus piekrāpj. Viņi nespēj piedot, jo grib piebeigt to, kurš viņus ir nodevis. Tāpēc tiem, kas piekrāpj Vēzi, ir jābūt absolūti gataviem, ka viņš metīsies jums virsū, lai pilnībā iznīcinātu.

Lauva

Lauvām vispār ir dīvainas domas: viņi domā paši par savām bērēm. Precīzāk par to, kuri no paziņām atnāks viņus apraudāt, bet kuri ignorēs. Lauvām ir svarīgi zināt, ka viņi daudz nozīmē citiem, ka viņu nāve radīs skumjas.

Jaunava

Kad iestājas nakts, Jaunavām labāk netuvoties. Viņu galvā ir tik daudz domu… Pieklājīgo to vidū nebūs. Pat šajā zodiaka dzimtē dzimušās sievietes reizēm kautrējas no tik “netīrām” vēlmēm.

Svari

Labāk netuvojies viņu datoram un nepārbaudi viņu mobilo telefonu. Svari, protams, cenšas neatstāt nekādus “pierādījums”, bet, ja aizmirst to izdarīt, tu vari uzzināt par viņiem daudz ko jaunu… Un tev šķitīs, ka tu esi sērijveida slepkavas draugs!

Skorpions

Gribētos, lai visas Skorpionu domas paliek pie viņiem. Viņu galvās notiek kaut kas dīvains: viņi var iedomāties par to, kā viņu jaunajam draugam iesit pa seju, vai, kā jauku kaķēnu viņi nejauši saspiež paši savām rokām. Viņi to neizdarīs realitātē, bet pat domas par kaut ko tādu biedē…

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment