Ventspilī notiks lielākais hip-hop festivāls

12. un 13.jūlijā Ventspilī notiks lielākais alternatīvo sporta veidu un ielu kultūras notikums Baltijā – Ghetto Games Festivāls. Pirmo reizi jau ierasto ekstrēmo sporta veidu sacensības un ģimenes atpūtai veltītos pasākumus, papildinās Latvijas labāko hiphop mākslinieku festivāls, informē portāls balticevents.info.

”Ir pagājuši vairāki gadi, kopš Ventspilī organizējam šo notikumu. Šo gadu laikā vairāki no sporta veidiem ir iekļauti Olimpisko spēļu programmā. Šogad, kad esam Tokijas Olimpisko spēļu priekšvakarā, tieši Ventspilī redzēsim jau olimpiskos sporta veidus – 3×3 basketbolu, skeitbordu un BMX freestyle. Daudzviet pasaulē, lielāko ekstrēmo sporta veidu festivālos, mūzika – īpaši hip hop mūzika, ir neatņemama pasākuma sastāvdaļa”- stāsta Ghetto Games Festivāla dibinātājs Raimonds Elbakjans.

Abu dienu izskaņā, Lielajā laukumā pie jaunuzceltās koncertzāles ”Latvija”, atradīsies skatuve, kas pulcēs vienkopus Latvijas labākos hip hop izpildītājus – Ansis, Ozols, Edavārdi, Singapūras Satīns, Kreisais Krasts, Latgalīšu reps, Skutelis, Viņa, Fakts, Brīvrunu Projekts, Fanya un Beirak, Če un Xa un daudzi citi.

Ghetto Games festivāls Ventspilī jeb GGFEST notiek kopš 2012. gada un visiem apmeklētājiem pieejams bez maksas. Ghetto Games festivāla vērtības ir radošs un aktīvs dzīvesveids, kā arī pamatā visam – drosme darīt to, ko mīli. Plašākā informācija par festivālu ir pieejama pasākuma oficiālā mājaslapā www.ghettogamesfestival.com.

Leave a Comment