Vecākus samulsina Bērnu slimnīcas darbinieces attieksme: ”Mēs bijām šokā un neko neatbildējām”

Sindija ģimenes divgadnieks pavadīja laiku pie omes laukos. Kādā brīdī vecmamma zvanījusi un informējusi vecākus par strauju temperatūras paaugstināšanos bērnam.

Vecāki apdarījuši darbus Rīgā un steigušies uz laukiem, kur konstatējuši, ka jaunākai atvasei ir 39,7 grādu temperatūra. Nekavējoties pieņemts lēmums doties uz galvaspilsētu un pa ceļam sazināties ar 113 operatoru.

Sarunā abas puses vienojušās, ka saviem spēkiem nogādās mazuli Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas uzņemšanā. Ģimene devusies uz ieeju, kur saziņa ar darbiniekiem notiek ar namruņa starpniecību, raksta beztabu.tv3.lv.

Lasi vēl: Bijušais Rīgas mērs atklāj ko dīvainu saistībā ar 24 gadus jauno mazdēla nāvi

Nācies pagaidīt, kamēr uzņemšanā ielaiž citus bērnus, pēc tam jau bijusi Sindija ģimenes kārta zvanīt pie namruņa.

Pacēla darbiniece, vaicāja, kādas sūdzības. Teicām, ka bērnam 39,7 temperatūra. Uzreiz prasīja, cik dienu ir temperatūra. Atbildējām, ka vienu, tad viņa teica: ”Ko te atbraucāt? Ko šeit darāt?” Mēs bijām šokā un neko neatbildējām. Tad domofons atslēdzās, viņa nometa klausuli. Zvanījām vēlreiz, vairs neviens neatbildēja. Emocijas bija šokējošas. Sieva jau raudāja, bija izmisums. Kā var prasīt, ko te darām? Neviens taču bezjēgā tur nebrauc.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment