Vasilisas Volodinas horoskops maijam – skaties ko nākotne tev iecerējusi!

Dvīņi

Dvīņiem maijs būs ļoti veiksmīgs. Jūs sagaida daudzas jaunas iepazīšanās, dažas no tām spēs saknē mainīt jūsu dzīvi. Citiem vārdiem, maijskļūs par iespēju mēnesi. Tomēr zvaigznes iesaka būt piesardzīgiem ar cilvēkiem. Pirms uzticēties jauniegūtam paziņam, būtu vērts uzzināt par šo cilvēku vairāk, jo pastāv varbūtība, ka viņš nav tas, par ko uzdodas. Tas ir ļoti svarīgi, tā jūs spēsiet pasargāt sevi no liekas vilšanās. Taču kopumā patiešām pastāv liela varbūtība satikt cilvēku, kurš pārvērtīs jūsu dīvi. Jums atliek vien atpazīt viņu.

Lasi vēl: Katras zodiaka zīmes ziedu horoskops, kas var palīdzēt piesaistīt veiksmi un ne tikai

Vēzis

Vēžiem maijs var izrādīties ne īpaši cerīgs un veiksmīgs. Jūs pamanīsiet, ka sabrūk visi jūsu plāni un jums uzvēlās tik daudz darbu un problēmu, ka jūs vairs nezinat, kā lai to visu risina. Labākais risinājums būtu izrādīt izturību, pacietību un pievērsties darbam. Pakāpeniski darba paliks mazāk un jūs spēsiet sasniegt labus rezultātus. Pats svarīgākais ir nepadoties un turpināt problēmu risināšanu. Zvaigznes iesaka iemācīties pareizi salikt prioritātes, no tā būs atkarīgs diezgan daudz.

Lauva

Lauvām maija mēnesis būs visai sarežģīts. Dažiem no jums nāksies pārbaudīt savu morālo stāju. Maijā jūs varat sagaidīt paaugstinājumu darbā, taču lai pie tāda tiktu, jums nāksies iegāzt savus kolēģus.

Zvaigznes iesaka Lauvām rūpīgi apsvērt šo jautājumu u saprast, kas pašam ir svarīgāks – morāle, vai karjera. Starp citu, nav likts, ka jauns amats nesīs jums gandarījumu, līdz ar to, pirms pieņemt lēmumu, jums tiešām labi jāapdomā radusies situācija un jāizdara pareizā izvēle.

Jaunava

Arī Jaunavām maijs nebūs tas veiksmīgākais laiks. Galvenā Jaunavu problēma būs nomāktība un depresija. Zvaigznes vēsta, ka ir viens pārbaudīts līdzeklis, kā šo stāvokli uzveikt un uzsākt laimīgu dzīvi –pievērsties jaunai nodarbei. Tieši tas liks dzīvei iemirdzēties jaunās krāsās. Zvaigznes iesaka Jaunavām būt pašpārliecinātām un neatlaidīgi sekot saviem plāniem. Bet galvenais, nav jābaidās, ka kaut kas var nesanākt, šobrīd viss ir jūsu rokās.

Svari

Svariem maijs būs pretrunīgs un sarežģīts mēnesis, jums būs jāizvēlas starp pagātni un nākotni. Pastāv liela varbūtība, ka uzrādīsies jūsu pirmā mīla, kas gribēs atsākt attiecības, taču neviens nezina, ar ko tas viss beigsies, tāpēc šī izvēle svariem būs ārkārtīgi sarežģīta. Iespējams, ka jums izdosies atjaunot attiecības, bet tikpat labi tas var atstāt vien negatīvas sekas. Tieši šī iemesla dēļ jums būs grūti izšķirties. Svariem viss kārtīgi jāapdomā u jāpieņem tāds lēmums, kas pašiem šķitīs pareizāks.

Skorpions

Maija mēnesis skorpioniem būs vienkārši brīnišķīgs visās jomās. Pastāv iespēja, ka jūs saņemsiet ļoti izdevīgu darba piedāvājumu, kā rezultātā saņemsiet labu peļņu. Ja jums izdosies pierādīt sevi, tad tiks piedāvāta arī pastāvīga darba vieta.

Maijā lieliski klāsies arī attiecībās ar tuviniekiem. Jūs gūsiet viņu sapratni un atbalstu. Zvaigznes iesaka veltīt vairāk laika saviem mīļajiem, viņi ir to pelnījuši.

Strēlnieks

Zvaigznes iesaka strēlniekiem maksimālu uzmanību veltīt savai veselībai, jo pastāv ļoti liels saslimšanu risks. Iespējams, sevi liks manīt vecās slimības, vai arī uzrādīsies jaunas. Šādos gadījumos pēc iespējas ātrāk jāvēršas pie ārsta, savādāk tas radīs ļoti negatīvas sekas jūsu veselībai. Zvaigznes iesaka mazāk nervozēt, dzert vitamīnus un nepārdzīvot par sīkumiem. Labākais risinājums septembrim būtu dotie uz sanatoriju, lai atpūstos un uzlabotu savu veselību.

Mežāzis

Mežāžiem maija mēnesis būs visai veiksmīgs. Jūs gūsiet panākumus teju visās jomās, lai kam jūs arī neķertos klāt, viss sanāks ļoti labi. Iespējams paaugstinājums darbā.

Arī attiecībās ar tuviniekiem veiksies ļoti labi, jūs gūsiet ļoti lielu atbalstu, un nevajag no šī atbalsta atteikties, tas sniegs jums papildus spēkus un iedvesmu savu mērķu sasniegšanai.

Iespējams, mēneša beigās jūs izjutīsiet spēku izsīkumu, tas tāpēc, ka visu mēnesi tika daudz un labi strādāts. Pats labākais risinājums būtu paņemt brīvdienas, un pavadīt tās pēc iespējas interesantāk. Tā jūs atjaunosiet savus spēkus un būsiet gatavs jauniem sasniegumiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem maija mēnesī veiksies attiecībās. Attiecībās ar jūsu otro pusīti valdīs sapratne. Pat, ja iepriekš jūsu starpā bijušas kādas nesaskaņas, tagad jūsu attiecības iegūs otru elpu un pāries uz nākamo līmeni. Gadījumā, ja jums vēl nav savas otrās pusītes, zvaigznes sola, ka tieši maijā jūs varat sastapt savu mīlestību.

Zivis

Zivīm kļūs par jaunās dzīves sākumu, atliek vien noticēt saviem spēkiem un atmest bailes. Ja izdarīsiet visu pareizi, tad viegli sasniegsiet nospraustos mērķus, it īpaši tāpēc, ka maijs būs tam labvēlīgs.

Leave a Comment