Vasilisa Volodina atklājusi 5 zodiaka zīmes, kurām novembrī gaidāma bagātība un naudas pieplūdums

Vasilisa Volodina ir pieredzējusi astroloģe, kura palīdzēs izvairīties no problēmām un nepalaist garām veiksmi novembrī. Viņas padomi visu zodiaka zīmju pārstāvjus aizvedīs pa pareizo ceļu.

Lai veiksmīgi stātos pretī problēmām, nepieciešams uzticēties sestajam prātam. Ja tava intuīcija nav tā pati labākā, ik dienu veic vienkāršus vingrinājumus, lai to nostiprinātu. Uzticēties iekšējai balsij var ikvienā situācijā, bet pirmām kārtām – mīlas lietās un nestandarta, neparastos apstākļos.

Lai gūtu panākumus, darba lietas un svarīgas pārrunas jāpārnes uz labvēlīgām dienām: 9., 10., 17. un 18. novembri. Šajās dienās mēness stāvoklis attiecībā pret zodiaka zvaigznājiem veicinās veiksmi.

Nelabvēlīgās dienās – 5., 19., 21., 23. un 26. novembrī nepieciešams izvairīties no svarīgiem notikumiem. Astroloģe iesaka atteikties no ieplānotām operācijām un apjomīgiem finanšu darījumiem.

Rudens beigas būs tik labvēlīgas karjeras un finanšu ziņā kā viss 2021. gads. Mērķtiecīgas personības, kuras saprot, ko grib, ļoti viegli varēs sasniegt vēlamo.

Toties tiem, kuri nemīl nodoties lietām uz pilnu jaudu un tā vietā pieliek minimālas piepūles, nevajadzētu gaidīt lielus rezultātus. Metāliskais Vērsis katram sados pēc nopelniem.

Lasi vēl: Ekstrasence Elena Golunova vairs neslēpj savas meitas seju. Nu paskatieties kāda lelle!

Neskatoties uz kopējo valdošo veiksmi, dažu zodiaka zīmju pārstāvjiem paveiksies mazāk. Saskaņā ar horoskopu, novembrī vīriešus, kuri dzimuši Vēža, Skorpiona vai Zivju zīmē, gaida finansiālas neveiksmes.

Tas arī attiecas uz mēģinājumiem uzlabot materiālo stāvokli un pakāpties pa karjeras kāpnēm.

 

Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvju galvenais veiksmes aspekts būs finanses. Auns atradīs iespējas nopelnīt par tur, kur šādām iespējām nemaz nevajadzētu būt. Personīgajā dzīvē veiksme gan nebūs tik labvēlīga. Aunu sagaida strīdi ar mīļotajiem cilvēkiem, kas var novest pie šķiršanās.

 

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu liekākos veiksminiekus

COMMENTS

Leave a Comment