Vasaras modes aktualitāte – apģērbs vēsos saldējuma toņos

Kā apģērbam izvēlēties piemērotāko krāsu toni

Kopumā pasteļtoņi lieliski izskatās ikvienai sievietei – kādai varbūt nedaudz labāk nekā citai, bet nevienai nevajadzētu no tiem izvairīties. Svarīgākais ir tos pareizi kombinēt un piemeklēt savai ādai atbilstošāko toņu apģērbu.

Sievietēm, kurām ir vēss sejas ādas tonis, ieteicams izvēlēties, piemēram, ledus zilo toni, ko var kombinēt ar intensīvākām vēso toņu niansēm. Savukārt siltas sejas ādas tonim piestāvēs maigi sārts tonis. Lielisku efektu iespējams panākt, pieskaņojot šim sārtajam tonim maigas un dabiskas krāsas, piemēram, silto smilškrāsas toni, kas radīs elegantu kontrastu.

Ja tomēr ir vēlme apģērbā izvēlēties krāsu, kas nepiestāv ādas tonim, ieteicams to izmantot apģērbā, kas neatrodas tiešā sejas tuvumā, vai arī pielāgot tērpam aksesuāru atbilstošāko toņu gammā.

Tēlam pieskaņoti aksesuāri

Pasteļtoņos veidotam stilam lieliski piestāvēs dažādi vasaras aksesuāri, piemēram, salmu cepures, gaišas šalles, lielas saulesbrilles, filigrānas rotaslietas un zempapēžu sandales. Ir vērts ieguldīt laiku un resursus piemērotāko aksesuāru izvēlē, jo veiksmīgi izraudzīti aksesuāri var palīdzēt viegli pārveidot tēlu, padarot to svinīgāku vai brīvāku atkarībā no gadījuma.

Pasteļtoņi arī skaistumkopšanā

Šajā vasarā ieteicams ļaut arī savam skaistumkopšanas plauktiņam iemirdzēties pasteļtoņos. Lūk, daži no skaistumkopšanas produktu favorītiem 2019. gada pavasara/vasaras sezonā:

TOP 5 must-have lietas kosmētikas somiņas papildinājumam:

1. Nagu laka pasteļtoņos: Anny – Bubble Mint, Glammy Cotton Candy un Lilac Bash

2. Aromāts, kas atgādina tikko mazgātas veļas smaržu: Clean Fresh Laundry

3. Serums pret novecošanos ar liftinga efektu: Thalgo Silicium Marin

4. Acu ēnas: Glorora – Nr. 030 no trend IT UP

5. Lūpu balzams ar piparmētru garšu: Labellino – Fresh Mint no Labello

VAN GRAAF novēl emocijām bagātus brīžus veikala jaunajos pasteļtoņu apģērbos, kā arī piedzīvot fantastisku vasaru!

Leave a Comment