VAS “Latvijas pasts” izplata svarīgu paziņojumu visiem Latvijas iedzīvotājiem! Esi vērīgs!

VAS “Latvijas pasts” brīdina par krāpniekiem, kas uzņēmuma vārdā izsūta aicinājumus apmaksāt muitas nodevu par sūtījumu, informēja “Latvijas pasta” pārstāvji.

Uzņēmumā norāda, ka krāpnieki it kā “Latvijas pasta” vārdā sūta e-pasta ziņojumus, lūdzot klientu apstiprināt piegādes izmaksas un pakas nosūtīšanu, spiežot uz e-pastā iekļautas saites.

“Latvijas pasts” aicina pārliecinieties par sūtītāja e-pasta adresi, jo “Latvijas pasta” e-pasti vienmēr beidzas ar “@pasts.lv”.

Tāpat pasts aicina apdomāties, vai tiešām tiek gaidīts sūtījums, kā arī nespiest uz aizdomīgām saitēm, kas iekļautas e-pastos. Savukārt, ja tiek gaidīts sūtījums, pārliecāties par sūtījuma statusu “Latvijas pasta” mājaslapā, raksta nra.lv

Lasi vēl: Viņus nonesīs naudas ciklons: 3 zodiaka zīmes nākamajās 4 dienās vērienīgi papildinās savus maciņus

Tāpat “Latvijas pasts” aicina neizpaust savus personas datus, tostarp vārdu, uzvārdu, personas kodu vai bankas konta numuru, kartes datus e-pastā vai telefoniski.

“Latvijas pasts” nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus.

“Latvijas pasts” ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 3200 darbinieku.

COMMENTS

Leave a Comment