Vangas padoms: 2 lietas, ar ko jāiesāk un jānoslēdz diena, lai piesaistītu naudu un veiksmi; darbojas!

Runājot par galvenajiem nabadzības un neveiksmju iemesliem, bioenerģijas speciālisti un ezotēriķi retu reizi ir vienoti, norādot, ka galvenais ļaunuma iemesls ir jāmeklē enerģētiskā līmenī.

Un, vairāk nekā pusē gadījumu tas slēpjas skepses negatīvajā enerģijā.

Daudziem neticība kļūst par galveno klupšanas akmeni ceļā uz veiksmi un labklājību. Bet, atbrīvoties no bīstamajiem aspektiem, ko nes līdzi šī negatīvā enerģija, ir diezgan grūti.

Bet iespējams! Vajag pamēģināt nodzīvot kaut vai tikai 3 dienas, izpildot vienkāršus paņēmienus, ar kuriem slavenā dziedniece Vanga ieteica sākt un pabeigt katru dienu. Šīs vienkāršās manipulācijas palīdzēs restartēt zemapziņu un pārmainīt savu dzīvi pa 180 grādiem. Turklāt, viss notiks burtiski kā ar burvju nūjiņas palīdzību.

No rīta

Kad pamodies, nesteidzies izkāpt no gultas, ienirstot problēmu virpulī. Kārtīgi izstaipies, pasmaidi un, neatverot acis, patiesi no sirds saki: “Pateicos par jauno dienu un katru prieku, ko tā atnesīs!” Tikai pēc tam atver acis.

Pirms ej mazgāties, paskaties spogulī, veic dziļu ieelpu-izelpu, pacel rokas virs galvas, atver plaukstas gluži kā kausu, kurā tu pieņem visu, ko gaidi no šīs dienas.

“Pieņemot dāvanas”, ar plaukstām pieskaries sejai, imitējos mazgāšanās kustību. Uzsmaidi sevi, pat ja ļoti negribas, un saki: “Visum, sargi un pavairo manu veiksmi. Es tev pateicos!”

Bet neaizraujies. Sāc ar mazumiņu. Visumam arī ir nepieciešams laiks, lai pieņemtu to, ka esi gatavs tam uzticēties.

Lasi vēl: Labklājības ministrija: Nākamgad Latvijas iedzīvotājiem būs papildus ienākumi; cik liela summa?

Dienā

Lai cik reizes tev nāktos paskatīties uz sevi spogulī dienas laikā, neaizmirsti atkārtoti šos vārdus. Tu pat nepamanīsi, kā reizi no reizes lūpas pašas pavērsies smaidā. Un iemeslu smaidīt arī kļūs arvien vairāk.

Un lūk, kas jādara tieši vakarā – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment