Vai zodiaka zīme ietekmē to, kāds mīlnieks esat? Un kā vēl!

AUNS

Auns ir bezbailīgs

Auna intensitāte ir pavisam citā līmenī. Auni ir ugunīgi cilvēki, taču ne sliktā veidā. Viņi telpā ienes daudz enerģijas, lielākoties tā ir laba enerģija. Tikai nenodari pāri Aunam. Viņi ir piedodoši, bet labāk sagatavojies elles liesmām.

Auns var būt introspektīvs (ielūkojoties sevī)

Aunam patīk, ka viņa ego tiek slavināts, bet viņiem piemīt arī pieticīgā puse. Viņiem patīk augstu sevi vērtēt, tajā pašā laikā viņiem labpatīk jēgpilni atgriezt pasaulei to, ko tā Aunam devusi.

Aunam nepieciešami piedzīvojumi

Aunam ir iedzimta kāre pēc piedzīvojumiem un tā noteikti ir jāapmierina. Sagatavojies klinšu kāpšanai, piedzīvojumu braucieniem, nakšņošanai teltīs un lēkšanai ar izpletni. Auni kāro pēc jaunas pieredzes un jautrības.

Auns saskata kopainu

Vairāk par jebkurām citām zīmēm Auns spēj saskatīt kopainu. Viņam patīk redzēt to, kā visas dzīves kustīgās sastāv as darbojas tandēmā. Viņi pamatīgi izplāno nākotni un reti kad ikdienā apjūk dzīves sīkumos.

Auns iegūst to, ko vēlas

Aunam ir tendence būt nežēlīgam, it īpaši profesionālajā jomā. Viņi entuziastiski attiecas pret jaunām iespējām un tiklīdz ievēro iespēju, viņi to izmantos. Aunam nekādas problēmas nesagādā sāncensība ar citiem par jebko, jo viņi zina, ka uzvarēs.

Aunu iepriecina katra jauna diena

Ceļošana, izpriecas, grāmatas, piedzīvojumi, katra jauna diena sola kaut ko neticami fantastisku, ja esi Auns. Jautājums ir sekojošs, vai tu to spēsi?

VĒRSIS

Viņi ir lojāli

Būsim atklāti. Vērši nemēdz krāpt, viņi ir lojāli. Vērsis turēsies tev pie sāniem un nekad nedarīs ko tādu, lai apzināti tevi sāpinātu…

Ja viņš tevi iemīl, tas ir uz mūžu

Ja Vērsis tevī iemīlas, viņiem tas ir kā trekns punkts tālākiem meklējumiem. Kā jau iepriekš minēts, Vērši ir ārkārtīgi uzticami mīlnieki. Viņi tevis dēļ darīs visu iespējamo. Tā ir mīlestība, kas nevarētu būt vēl patiesāka.

Vērši vēlas palīdzēt tev augt

Ja Vērsis tevi mīl, viņš vēlas darīt visu, kas ir viņa spēkos, lai palīdzētu tev augt, nevis piespiestu tevi to darīt. Viņš nevēlas tevi mainīt, viņš vēlas palīdzēt tev mainīt sevī to, ko vēlies. Vērsis ir lielisks atbalsts, lai arī kas dzīvē notiktu.

Vērši novērtē dzīves smalkumus

Ja tev patīk smalki randiņu vakari, Vērsis ir tavs tips. Viņš novērtē smalkus restorānus un labu vīnu. Vērsis mīl lutināt savus tuvākos, tādēļ sagatavojies pamatīgai lutināšanai.

Viņam patīk jēgpilnas attiecības

Tā Vērsim ir vissvarīgākā lieta. Viņi neiesaistās īstermiņa seksuālās attiecībās. Vērša attiecību pamatā jābūt kam nopietnam un nozīmīgam, platoniskam un romantiskam.

DVĪŅI

Viņi ātri spēj pielāgoties

Dzīvē nav garantijas, ka vienmēr viss ritēs kā pa diedziņu, Dvīņi to lieliski apzinās un visai veiksmīgi spēj tikt galā ar dažādām dzīves grūtībām, ātri pielāgojoties jaunai videi un apstākļiem.

Dvīņi ir kaislīgi mīlnieki

Viņi zina, ko vēlas un kā pie tā tikt. Līdz ko viņa partneris viņam liek justies ērti, tā Dvīņi parāda savu kaislīgo un mazliet trako dabu. Un pats labākais – to redz tikai viņa mīļotie cilvēki!

Viņi spēj mainīt un iedvesmot

Ir cilvēki, kas vienas sarunas gaitā tevi spēj iedvesmot un liek justies enerģijas pilnam. Dvīņi noteikti ir šāda tipa cilvēki, jo var runāt daudz un dikti, turklāt par jebkuru tēmu. Tiesa, ne ar visiem viņš iesaistīsies filozofiskās sarunās, tikai ar tiem, kurus viņš uzskata par līdzvērtīgiem. Viņiem vienmēr ir savs viedoklis par notiekošo, kuru viņi visai prasmīgi spēj izpaust un ar to aizraut arī citus. Dvīņu stāstāmais bieži vien ir tik aizraujošs, ka neviens nepaliek vienaldzīgs.

Inteliģents un pārsteigumiem pilns

Visai ātri spēj apgūt jaunu informāciju, un labi tajā orientējas. Parasti par saviem vienaudžiem ir mazliet nobriedušāks. Turklāt, dzīve ar Dvīņiem nekad neliksies garlaicīga. Viņš, pat pats sev nemanot, pamanās nokļūt ļoti interesantās situācijās, ievelkot līdzi arī tuvākos draugus. Viņu vienmēr moka izteikta zinātkāre, kura noved pie lielo piedzīvojumu meklēšanas.

Viņš ir godīgs, jo nebaidās pateikt, ko domā

Viņš necieš baumas un klačošanos, jo tās lietas ir saistītas ar nepatiesas vai sagrozītas informācijas izplatīšanu. Turklāt, Dvīņi neklusēs, ja viņus kaut kas neapmierinās. Labāk dzird rūgto patiesību, nekā saldus melus.

Par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment