Vai zodiaka zīme ietekmē to, kāds mīlnieks esat? Un kā vēl!

Lūk, patiešām noderīga informācija, ja vēlies uzsākt attiecības ar kādu no zodiaka zīmēm!

Bieži vien pirmajās tikšanās reizēs cilvēks apzināti rada par sevi labu iespaidu, un tikai ar laiku atklājas viņa mīnusi. Ar šī horoskopa palīdzību tu katras zodiaka zīmes pārstāvju īpašības spēsi noskaidrot uzreiz!

ZIVIS

Zivis dzīvo savā izdomu pasaulē

Šķiet, ka Zivis jau plāno nākamo inkarnāciju vai kaut ko tamlīdzīgu. ŠĪ zīme vienmēr lido kā pa mākoņiem. Zivis ir sapņainas, bet šis sapņainums nāk no atturības un izvairīguma. Tev jāsaprot, ka Zivīm ir grūti būt izlēmīgām.

Zivīm nepadodas pieaugušo dzīve

Zivīm nepadodas laicīga ierašanās darbā un rēķinu sarakstīšana un nodošana laikā. Zivis ir empātiskas, tas nozīmē, ka viņas bieži vien uzsūc apkārtējo cilvēku emocijas, bet civilizētie pienākumi dažkārt tādēļ paliek novārtā.

Zivīm ir nosliece uz atkarībām

Daudzām Zivīm, ņemot vērā to, ka viņas ir empātiskas, ir problēmas ar alkoholu, vai narkotikām, apreibinošās vielas tiek lietotas, lai izbēgtu no sāpēm. Šai zīmei dzīve ir vienas lielas aizvainot spējīgas attiecības.

Zivis ir maigas būtnes

Zivju sirdis ir visvieglāk ievainojamas salīdzinājumā ar pārējām horoskopa zīmēm. Viņas mīl cilvēkus un lietas, kas nav pilnībā saprotamas. Lai sadzīvotu ar Zivīm jāuztver viss ar atvērtu sirdi un prātu. Zivis viegli iemīlas un uzticas mīļotajam cilvēkam.

Esi laipns

Neapšaubāmi, ka pret mīļoto cilvēku ir jāizturas ar cieņu un laipnību, tik pat laipnam jābūt arī pret citiem. Zivis vienmēr vēro to, kā tu izturies pret citiem. Viņas patīkami pārsteigs dāsnu dzeramnaudu atstāšana un brīvprātīgas palīdzības sniegšana.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Leave a Comment