Uzzinot, kādēļ vannai klāt jāpievieno sinepes, darīsi tāpat

Sinepes atslābina muskuļus

Attēlu rezultāti vaicājumam “mustard bath”

Ja tev ir saspringti, sāpīgi muskuļi, ieiešana vannā, kuras ūdenim ir piejauktas sinepes, būs labs variants. Viss, kas tev jādara – vannas ūdenim jāpiejauc 2 ēdamkarotes sinepju un 1 ēdamkarote Epsom sāls. Izbaudi!

Sinepes palīdzēs notīrīt pannas

Ja tev uz pannām ir tauku traipi, tad būtu pienācis īstais laiks izvilk ārā sinepes. Būs nepieciešams sinepju pulveris – uzber to uz piekaltušajiem taukiem, pēc tam izmanto birstīti, lai visu nokasītu nost. Būsi pārsteigts, cik tas ir iedarbīgi!

Izvairies no krampjiem kājās 

Kad kājās iemetas krampis, sinepes noteikti nav pirmais, par ko iedomājies, tomēr tās var sniegt pamatīgu palīdzību. Viena no svarīgākajām sinepju sastāvdaļām ir etiķskābe, kas palīdz ķermenim ražot vairāk acetilholīna. Ja tavā organismā ir pārāk maz šīs vielas, tas var novest pie krampjiem. Kā sinepes tur var līdzēt? Nav vajadzības sinepes uzziest tieši uz krampī sarautās vietas, vienkārši lieto sinepes savā uzturā, lai izvairītos no krampju rašanās.

Sinepes palīdzēs pret apdegumiem

Mazi apdegumi, kas tā traucē dzīvot, ir ļoti, ļoti kaitinoši – sinepes var palīdzēt! Kad uzklāsi tās virsū, varbūt mazliet kodīs, tomēr sāpes lēnām sāks izgaist pilnībā.

Avots: shareably.net

COMMENTS

Leave a Comment