Ukraiņu dziedātāja paziņojusi, ka mēnesi viņas mājā dzīvojuši krievu okupanti: ”Tas nebija izturami, jūs paskatieties uz šo!””

Populārā ukraiņu dziedātāja Irina Biļika paziņojusi faniem, ka ir palikusi bez mājām. Mēnesi viņas mājvietā mitinājušies krievu okupanti, kuri izdemolējuši visu, ko vien spēj.

Mūziķe atklāj, ka viņas māja Berezovkas ciemā, kur viņa mitinājās kopā ar dēlu Tabrizu, kļuva par krievu karavīru bāzes vietu. Ģimene laicīgi bija pametusi mājvietu un nesatika aci pret aci okupantus.

Lasi vēl: Vangas padoms: 2 lietas, ar ko jāiesāk un jānoslēdz diena, lai piesaistītu naudu un veiksmi; darbojas!

”Man ir grūti dziedāt. Mana sirds raud līdzjūtībā tiem, kuri cietuši šajās drausmīgajās dienās, smagas sāpes sirdī nedod man mieru. Mana ģimene arī izjūt sāpes, jo mūsu mājā gandrīz mēnesi dzīvoja ”rašisti”, šodien man nav kur atgriezties,” sociālajā tīklā ”Instagram” raksta 52 gadus vecā Irina.

Kur šobrīd atrodas dziedātāja un viņas piecus gadus vecais dēls, sieviete neatklāj, drošības apsvērumu dēļ, raksta izklaide.tv3.lv

Irina iesaistījusies Rinata Ahmetova fondā ”Голоса Мирных”, kas veido lielāko ”online” arhīvu, kurā apkopoti ukraiņu kara stāsti. Mūziķe domā, ka iesaiste ikvienam palīdzēs mazināt sāpes, parādīs tautiešu spēku un tas motivēs ticēt spožai nākotnei.

Leave a Comment