Ukraiņi, kuri sagūstījuši Krievijas karavīrus izsakās skarbi: ”Krievijai ir nospļauties uz gūstekņiem, lūk kā notiek saziņa!”

Telegram kanāls ”Ищи своих”, kurš ir izveidots, lai Krievijas vecāki var atrast savus dēlus, kuri ir nosūtīti kaujā uz Ukrainu, pavisam nesen publicēja emocionālu ierakstu, lai atvērtu acis visiem.

Lūk, ko viņi raksta:

Uzmanību!

Krievijas valdība mēģina slēpt patiesību par savas tautas zaudējumiem. Kanālam “Meklējiet savējos” nemitīgi tiek veikti uzbrukumi. Jebkurā brīdī kanāls var tikt bloķēts.

Lasi vēl: Ukraina ziņo par Krievijas karavīru noziegumiem: ”Karavīri izvarojuši ukraiņu sievietes”

Mūsu mērķis – izstāstīt jums patiesību. Bet jūsu valdība negrib, lai jūs to zinātu. Bloķēšanas gadījumā mēs esam izveidojuši rezerves kanālu. Uz doto brīdi tas netiek papildināts, bet, ja sākotnējais kanāls tiks bloķēts, visas jaunās publikācijas parādīsies tur. Pierakstieties jau tagad, kamēr nav kļuvis par vēlu. Neticiet neīstām ziņām. Projekts “Meklējiet savējos” darbojas saitēs @rf200_now un @rf200_now_200. Visi pārējie avoti ar mūsu nosaukumu ir kopijas, kurām ar mums nav nekāda saistība.

Projekta “Meklējiet savējos” koordinatora paziņojums krieviem:

“Esiet sveicināti, Krievijas Federācijas pilsoņi. Mani sauc Viktors Andrusivs. Esmu iniciators un koordinators kanālam “Meklējiet savējos”. Vēršos pie jums, jo uzskatu, ka jums jāzina šī informācija.

Teksta turpinājumu un video materiālu skatiet tālāk

Leave a Comment