Ukrainā atrasti noslepkavoti bērni ar izvarošanas pazīmēm; lūk, kāda atklājās baisā patiesība!

No Krievijas karaspēka atbrīvotajās teritorijās fiksēti daudzi civiliedzīvotāju spīdzināšanas gadījumi, un, piemēram, Irpiņā atrasti noslepkavoti bērni ar izvarošanas pazīmēm, paziņojusi Ukrainas parlamenta pilnvarotā cilvēktiesību jautājumos Ludmila Denisova.

“Irpiņas pilsētā atrasti noslepkavoti bērni vecumā līdz desmit gadiem ar izvarošanas un spīdzināšanas pazīmēm,” vietnē “Facebook” raksta Denisova.

Černihivas apgabala Viktorivkas ciems Krievijas okupācijā atradās 25 dienas, un karavīri cilvēkus – no senioriem līdz jaundzimušajiem – turēja pagrabos kā ķīlniekus, nedodot tiem nepieciešamos medikamentus. Kāds astmas slimnieks nomiris pagrabā un apbedīts netālajā mežā, klāsta Ukrainas tiesībsardze.

Lasi vēl: Jaunākā informācija: Krievija pārtraukusi gāzes piegādi uz Latviju; Lūk, kā tas ietekmēs Latviju

Savukārt Sumu apgabala Konotopas rajonā bijušajās Krievijas karaspēka nometnēs atrasti vismaz trīs spīdzināti ukraiņu civiliedzīvotāji.

Bučā vienā no bērnu sanatorijas pagrabiem policija atradusi piecu vīriešu līķus ar sasietām rokām. Denisova paziņojusi, ka viņi spīdzināti un pēc tam aukstasinīgi noslepkavoti.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment