Tvirts dupsis ir iespējams ar šo vingrinājumu paņēmienu. Kardašjanai skaudīs!

Sumo pietupieni
Strādā pēcpuse, kvadricepsi, iekšgurnu muskuļi.

 Nostājies taisni, kājas plecu platumā, purngali vērsti uz sāniem 45 grādu leņķī. Hanteli satver ar abām rokām vienā tās galā gurnu līmenī. Lēnām saliec kājas ceļgalos, un nolaidies dziļā pietupienā. Atgriezies sākotnējā pozīcijā un atkārto 25 reizes.

Vilkme
Pēcpusei un bicepsiem

Nostājies taisni, kājas plecu platumā, katrā rokā ņem pa hantelei un turi tās virs gurnu līnijas, plaukstas vērstas uz ķermeni. Mugura – taisna, ceļgali nedaudz saliekti, saliecies uz priekšu un stiepies kāju ikru virzienā. Lēnām atgriezies sākotnējā pozīcijā. Atkārto 20 reizes.

Izklupieni uz kastes
Piedalās pēcpuse, kvadricepsi (augšstilba muskuļi) un bicepsi.

Nostājies pretī kastei soļa attālumā, turot rokās pa hantelei sānos gar ķermeni. Noliec kreiso kāju uz kastes, nolaižoties izklupienā. Atsperies ar labo kāju no grīdas, un pārnes svaru uz labo kāju, paceļoties visā augumā uz kastes un atliec labo iztaisnoto kāju uz aizmuguri. Nolaidies atpakaļ izklupiena pozīcijā.
Atkārto 15 reizes katrai kājai.

Dziļie pietupieni
Pēcpusei un kvadricepsiem (jeb augšstilba muskuļiem).

Nostājies taisni, kājas plecu platumā. Paņem katrā rokā pa hantelei un saliec pie pleciem, elkoņus izvirzot uz aizmuguri. Nolaidies dziļā pietupienā, it kā vēlētos piesēst uz zema krēsla: gurniem jābūt paralēli grīdai. Atgriezies sākotnējā pozīcijā un atkārto 25 reizes.
Avots:

Leave a Comment