Turieties ciešāk, būs nemierīgi: Globa brīdina trīs zodiaka zīmes par būtiskām pārmaiņām maijā

2022. gada maijā trīs zodiaka zīmes ies cauri nopietnu pārbaudījumu periodam, kas saistīts ar būtiskām pārmaiņām dzīvē. Pārmaiņas būs straujas un prasīs no zodiaka zīmju pārstāvjiem tūlītēju reakciju un gatavību pieņemt to jauno, ko viņiem sagatavojis liktenis. Par to ziņo astrologs Pāvels Globa.

Vērsis

Vērši var saņemt gan patīkamas, gan nepatīkamas ziņas no tuviniekiem. Kopš tā brīža šīs zodiaka pārstāvju dzīves sāks ievērojami mainīties. Globa iesaka Vēršiem nebēdāties un visu apdomāt. Neļaujiet sev impulsīvu rīcību, kuru vēlāk var nākties nožēlot.

Maijā Vēršus gaida pārmaiņas arī finanšu stāvoklī. Ir īstais laiks radīt finanšu “drošības spilvenu”, lai bez zaudējumiem pārdzīvotu sarežģīto laiku.

Lauva

Lauvas gaida patīkamas pārmaiņas, bet tās būs tik ātras, ka sākumā šķitīs, ka sabrūk ierastā lietu kārtība. Pārmaiņas vajag gaidīt jautājumos, kas skar karjeru un darbu, kā arī finanšu sfēru. Globa Lauvām iesaka nepalaist garām iespējas, kuras viena pēc otas sāks parādīties maija sākumā. Izdevīgi darījumi otrreiz var neatnākt.

Lasi vēl: Mūžībā devies zināms aktieris; Viņš no šīs dzīves šķīrās 83 gadu vecumā.

Lauvām vajag ieplānot nelielu atvaļinājumu, atpūsties, atjaunot spēkus, jo maija pārmaiņas ir tikai aisberga redzamā daļa. Priekšā ir lielas pārmaiņas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment