Tu vari uzbļaut, uzkliegt, bet šīs zodiaka zīmes neapvainosies, taču ja izdarīsi šo, tad tevi gaida elle!

Jaunava

Zināmi kā visīstākie pedanti, Jaunavām nepatīk nekārtība. Šoreiz runa nav tikai par materiālām vērtībām. Ja jūs radīsiet nekārtību Jaunavu jūtās, saņemsiet pretī visīstāko vētru.

Svari

Šī zīmes pārstāvji ciena harmoniju un skaistumu it visā. Tieši tādēļ Svari necietīs, ka izturaties bezgaumīgi un ar sliktu toni.

Skorpions

Šīs spēcīgās personības necieš noslēpumus un intrigas. Labāk pateikt viņiem visu taisni sejā, nevis panākt, ka viņu acīs kļūstat par nodevējiem un meļiem.

Strēlnieks

Strēlnieki ļoti augstu ciena savu neatkarību un patstāvību. Ja gadījumā viņi ir kaut ko iecerējuši, labāk nestāviet viņiem pa ceļam.

Mežāzis

Lasi vēl: Nikam Endziņam atkal piespriests cietumsods un lūk, cik tas ir garš!

Nav smagāka nozieguma pret Mežāzi, kā necieņas izrādīšana pret  viņa personību. Attiecībā pret Mežāžiem vienmēr ievērojiet subordināciju un nekad neizturieties pārāk brīvi. Šīs zīmes pārstāvji to necietīs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ļoti nepatīk, ka viņus jebkādā veidā iegrožo. Dažādi nosacījumi un noteikumi nav paredzēti viņiem. Viņu klātbūtnē nevajadzētu izrādīt arī savus konservatīvos uzskatus, jo Ūdensvīri parasti ir nestandarta cilvēki ar tāda paša veida domāšanu.

Zivis

Zivīm ļoti patīk komandēt, turklāt viņi uzskata, ka dara to visu apkārtējo cilvēku labā. Neliedziet viņiem iespēju izskatīties par altruistiem citu cilvēku klātbūtnē, pretējā gadījumā attiecību veidošanā ar šo zīmi jums klāsies ļoti grūti.

Dalieties arī ar saviem draugiem!

 

COMMENTS

Leave a Comment