Trīs sastāvdaļu dzēriens, kas palīdzēs atbrīvoties no liekā svara un noguruma!

asssdsada

Mūsu ķermenis sastāv no 80% ūdens, bet smadzenes – no 70%. Tieši tādēļ ir ļoti svarīgi regulāri dzert ūdeni.
Katru rītu, kad Jūs pamostaties, organisms ir mazliet dehidratējies, tādēļ ieteicams izdzert vienu vai divas glāzes ūdens.

Iespējams, ka Jūs nemaz nenojaušat, cik svarīgs organismam ir ūdens. Tas nodrošina Jūs ar enerģiju, samazina ēstgribu, palīdz koncentrēties un spēj vēl daudz ko citu.

Ja uzreiz pēc pamošanās izdzersiet 2 glāzes filtrēta sārmaina ūdens, dienas laikā varēsiet dzert un ēst ko vien vēlaties. Arī kafija var nodrošināt tādas pašas īpašības.

Lasi arī: Kā attīrīt aknas: Sešu sastāvdaļu kokteilis, kurš palīdzēs atveseļot aknas! Efekts būs jūtams jau ļoti drīz

Krāna ūdens ir pilns ar antibiotikām, hormoniem un hloru, kā arī citiem metāliem, kas atrodas ūdensvadu sistēmā. Uzturā lietojot netīru ūdeni, imūnsistēma lēnām sabrūk un biežāk nākas slimot. Kopējā ūdensapgādes sistēmā plūstošais ūdens var apdraudēt Jūsu veselību.

Skābes un bāzes līdzsvars organismā ir ļoti svarīgs, jo, piemēram, skābas vides dēļ cilvēks jūtas noguris, trūkst enerģijas, palielinās svars, rodas gremošanas traucējumi un daudz kas cits, no kā ir iespējams izvairīties, ja organisma vide tiek uzturēta balansā.

Ļoti svarīgi uzņemt tīru ūdeni un svaigus organiskos dārzeņus. Vislabākais dzeramais ūdens tiek uzskatīts svaigs no avota.

Lūk, piedāvājam rīta dzēriena recepti!

Lai uzzinātu, kāda tā ir, šķir nākamo lapu!

Leave a Comment