Trīs pāru vārdi, kuriem lemts būt par labiem vecākiem. Jūs esat lieliski!

Gaļina + Vladimirs

Pāris, kurā Gaļina ir stingrā māte, bet Vladimirs ir klusais tēvs, kurš var pažēlot un pieglaust. Ja būs nepieciešamība,  sapīs meitai bizes un aizvedīs dēlu uz sporta sekciju.

Bērnu audzināšanā aktīvi piedalās abi vecāki.  Viņi kopā dodas uz rīta rosmēm, apmeklē vecāku sapulces un,  ar lielāko prieku uzrīko kādu ballīti.

Viņus interesē viss, ar ko dzīvo un nodarbojas bērns. Pat, ja viņi būs aizņemti ar darbu, katrs no viņiem spēs atbrīvot kādu vakaru, lai dotos ar bērniem pastaigā pa parku vai brīvdienās aizbrauktu uz kādu no  izklaides parkiem.

Lasi vēl: Kādos gadījumos zaļie lociņi var kaitēt tavai veselībai. Esi piesardzīgs, lietojot tos pārtikā! Kuriem labāk vajadzētu viņus izsvītrot no savas ēdienkartes

Protams, ka mūsu vārdi nespēlē pēdējo lomu personības veidošanā un attiecībās ar apkārtējiem cilvēkiem. Viena lieta ir zinātnieku apgalvojumi, bet, pavisam, cita lieta ir realitāte. Nav nozīmes tam,  kā jūs sauc. Ar bērnu var izveidot pareizas un draudzīgas attiecības. Galvenais, neuzklupt viņam un iemācīties runāt. Atcerieties sevi, jūs , taču arī reiz bijāt bērns.

Leave a Comment